This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ben en Wil Niks (familie!)
Ben en Wil Niks (familie!) - 4 Items
Dag dames! Deze lekkere, charmante en zeer vrouwvriendelijke onderdanige hetero's (Geil, Gehoorzaam & Gewillig voor alle vrouwen !!!) bieden zich geheel VANZELFSPREKEND GRATIS aan voor een aantal dagdelen per maand aan om heel discreet te fungeren als erotische (1) geld-, (2) werk/huishoud- en/of (3) lustslaven voor geinteresseerde dames............ of natuurlijk ook voor meerdere dames tegelijk in bijvoorbeeld een club, een studentenhuis, een kap- en/of schoonheidssalon of andere geschikte locatie (jouw auto). Bel ons eens met een stout voorstel!
Ben en Wil Niks (familie!)
ons laatste feestje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ben en Wil Niks (familie!)
lekkere slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ben en Wil Niks (familie!)
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ben en Wil Niks (familie!)
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brandi Flowers
Brandi Flowers - wijze woorden
Holle vaten klinken het hardst en bij volle vaten komt men het hardst!
Beatrice
Beatrice - I am a sexy beauty
Hi guys I'm Beatrice.. I am a sexy beauty that you will meet and the crazier dreams ... discreet reception in a private setting with romantic candles .. red light will give you the most exciting kind of sex yet .. i have never had a nice sexy ass horny face, irresistible lips with perfect eyes that wants more ... I am very horny and irresistible and just waiting for you to unite desire passion and lust .. call me baby ..... my hot and wet pussy waiting for you .. see you baby ... kissie, kissie!
Yosien de Wittert
Yosien de Wittert - in mijn YONI
Dag allemaal! De laatste jaren erop heb ik, net als iedereen hier, verschillende bedpartners gehad! Zo kan ik mij nog goed herinneren dat ik met ene AAD (de grombeer) bijna iedere dag sex had en tijdens het orgasme dat ik zojuist kreeg, voelde ik ineens weer hetzelfde als toen! Hoe geil is dat nu? Terwijl ik vroeger door AAD lekker diep gepenetreerd werd (ik zat altijd bovenop hem) voelde ik ook altijd een enorme druk op komen binnen in mijn YONI! En dan ineens 'gushte' al mijn vocht eruit. Maar doordat AAD zijn DONG er nog in mij zat, leek het toen net alsof er geen vocht eruit kwam terwijl ik wel steeds natter werd. AAD viel dit ook gelijk op. Dit was de eerste keer dat ik met een bedpartner een bewust squirt momentje had! Eigenlijk wat ik mij goed kan herinneren was ik dit vaker met hem had. Terwijl ik het aan de andere kant mij niet zo goed kon herinneren. Het was eigenlijk ook een moment van wel of niet... Ik weet het eigenlijk niet meer maar het was wel lekker…. Groetjes…!
Frits Rits
Frits Rits - mayonaise over mijn frikandel
HALLO! Ik ben zojuist te weten gekomen dat een goed GLIJHUIS dat ik bezoek ook stelletjes verwelkomt die net zo makkelijk mayonaise over mijn frikandel smeren! Hoe leuk is dat?? De tarieven zijn redelijk en de meisjes zijn ook nog eens leuk. Er bestaat dus de mogelijkheid om vooraf met z’n tweeën met het meisje te praten en door te spreken wat jullie precies willen en om te kijken of het klikt. Als je nog geïnteresseerd bent, mag je me gerust een PM sturen voor meer informatie stop dus direct met over je rooie balzak te aaien!
Piet Saman
Piet Saman - Lijkt me vrij lastig
Mijn vrouw heeft de laatste tijd nooit meer een druppelkut. Jij wel? Lijkt me vrij lastig. Druppel je zo door je slip heen of houdt zo’n inlegkruisje dat dan wel weer tegen? In jouw geval van een zwaar gevalletje spontane druppelkut adviseer ik je om jezelf te bewapenen met XXXL tampons en badstoffen kruizen in hemaslips!
Jacob
Jacob - geile forensen- of stadsfiets
Jongens, ik heb nog een perfecte geile gestileerde fiets te koop die perfect geschikt is om een vrouw te verwennen! Met zijn doordachte ontwerpkenmerken – waaronder de mogelijkheid om diverse accessoires (dildo’s) op het zadel te monteren – is de Prime E+ een geile forensen- of stadsfiets. Zijn SyncDrive middenmotor geeft hem een stabiel en wendbaar stuurgedrag. Hierdoor voelt hij aan als een normale hoogwaardige stadsfiets maar voegt het gemak toe van een elektrische staafmixer! Koop die fiets voor je vrouw of je sletje en laat ze lekker naakt door de tuin fietsend klaarkomen terwijl jij lekker jouw harde tube uitknijpt! Vraagprijs € 375,- 030-6062121

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook