This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Johannes Burg
Johannes Burg - 1 Item
Dag dames van elke leeftijd! Door een ongelukje heb ik zowaar mijn rug gebroken! N#uken kan ik dus tijdelijk niet. Maar is er hier een dame die mijn zonder kosten kan aftrekken of pijpen? Als jij met mijn joystick speelt dan wil ik je graag likken, maar dan alleen door facesitting!
Johannes Burg
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rupert Reethaar
Rupert Reethaar - “Piemelbrie karnen”
Hopelijk is mijn toekomstige vriendin net zo open-minded als de vrouwen hier op usedslipjes.com! die in een ander topic over dit onderwerp aangaven er totaal geen problemen mee te hebben mocht hun (nieuwe, toekomstige) vriend dat in het verleden hebben gedaan. Het verleden is immers geweest en voorbij. Zo denk ik er ook over. Toch zou ik het niet vertellen aan mijn nieuwe vriendin. Waarom zou ik ook? Ik hoef haar seksuele verleden ook niet te kennen. Met wie zij in het verleden heeft gen#ukt, waar en wanneer en met hoeveel man, interesseert mij niet. Het is onze toekomst samen die telt! Ps. ik denk dat ik haar wel zou vertellen over het “Piemelbrie karnen” !
Christelle Hannecart
Christelle Hannecart - behangplakselen
Dag allemaal! Ik zoek dringend een woonruimte in omgeving Laren! Maar ik heb alleen een uitkering en kan dus niet veel besteden! Wel ben ik bereid om een beetje te betalen en de rest eventueel in natura te doen, door bv te helpen in de huishouding of op sexueel gebied (Lees: Pielbrullűh, witwassen, behangplakselen, afjoppen, met de handkar over de zolder, sjorjeppen, mijn pot volblotten). Hoop dat iemand me snel kan helpen! Leeftijd onbelangrijk, alleen serieus reageren graag!
Wil Krikke
Wil Krikke - teennagels lakken
De laatste tijd geniet ik er van om gebruikt worden als Werk/huishoudslaaf! Ik kan goed koken, ben geschikt om uw huis schoon te maken en/of te houden, ramen te lappen, de was doen, tuinieren, boodschappen doen etc. Daarnaast kan ik U als butler bedienen, Uw chauffeur zijn, masseren, teennagels lakken en allerlei andere klussen doen. Ook natuurlijk in te zetten voor Uw vriendinnen, buurvrouwen en wie maar wilt…….
Dana Baan
Dana Baan - BEL ME snel even voor een GEILE DATE
Hi Heren, ontvangst in Nieuwegein! Nijverheidsweg 12 . Over mezelf: ik ben erg lief en ook heel geil en geniet met jou mee... Ik hoop dat je BELT om een leuke en sexy date met mij te hebben ik houd ook zo van heerlijk TongZoenen, Pijpen ZC , en Beffen en natuurlijk intiem verschillende standjes ,kusjes BEL ME snel even voor een GEILE DATE Geile kusjes.... Met een goed gevoel ga jij weg dat beloof ik je! (0644628625)
Iryna Ivaneuva
Iryna Ivaneuva - lekker n#uken in de openlucht
Dag lekkere kerels! Het lijkt mij erg geil om een keertje lekker te n#uken in de openlucht, op een strandje of een ander stil plekje. Weet jij zo'n plekje waar wij even ongestoord onze gang kunnen gaan? Dan wil ik graag een keertje met jou mee. Het moet natuurlijk wel mooi weer zijn want n#uken in de regen hoeft voor mij niet, maar dan kunnen we het altijd nog binnen doen. Laat even wat van je horen door je gratis aan te melden bij www.usedslipjes.com en stuur dan na je aanmelding even een gratis berichtje. Ik kijk er nu al naar uit! mmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook