This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hendy Keppy
Hendy Keppy - 1 Item
Dag lieve dames: wat mij betreft sta ik vanaf nu open voor het fungeren en gebruikt worden als heuse Geldslaaf! Gebruikt U mij voor Uw financiele gewin (alle opbrengsten zijn voor U alleen!) dan kunt mij onder meer als Male Stripper verhuren (heb de nodige ervaring hiermee) of achter de webcam te zetten als webcammodel/slaaf op een lokatie met een PC/Laptop en account door U geregeld. Of U gebruikt mij voor het maken van allerlei foto's/ filmpjes of andere websitevulling waaraan U financieel beter kunt worden. Ook is de verhuur van mijzelf is mogelijk als (half)naakte schoonmaker en/of ook als bediening op vrijgezellenfeestjes, verjaardagfeestjes, ladiesnight en/of erotische familiefeestjes (zoals laatst bij Boudesteijn). En natuurlijk kunt U mij als laatste prima gebruiken en verhuren voor allerlei sexklussen varierend van massage activiteiten tot de inzet als gigolo, toyboy of sm slaaf. Contact me via jouw blootfoto's voor een “intake” ………
Hendy Keppy
mijn TAMPERT!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - direct je boortoren aan zetten
Als ik verliefd ben, doe ik alles om een meid te versieren, maar voor één nacht mijn zuigstang smeren? Houd toch eens op, schei uit zeg! Als ik zin heb ik seks, heb ik zin in seks, niet in eindeloos geouwehoer met een onzekere uitkomst. Betaalde seks is blijft dus makkelijker en eerlijker: je weet wat je aan elkaar hebt en waarom je het samen doet; het is lekker om direct je boortoren aan te zetten, maar na een bepaalde tijd heb je je zin gehad en zit je aan niets of niemand meer vast. Makkelijk toch??
Roy Revet
Roy Revet - Den bisschop groeten
Den bisschop groeten is heel normaal en erg lekker!! Bijna iedereen doet het. Een lekker gevoel en je leert jezelf er goed door kennen. Meestal trek je op dezelfde manier, maar met onze tips kun je het masturberen veel lekkerder maken. Gebruik van deze tips zijn voor eigen risico en verplicht niet tot uitvoer hiervan. Kijk uit met eventuele middelen die hier omschreven worden. Doe alleen wat jezelf wilt! mmmmm
Aneuk
Aneuk - iedere dag een pijnlijke FOEF
Weten jullie wat ik zo lief vind??? (sorry hoor, niet persoonlijk bedoeld maar ik heb nou eenmaal een zeer kleine, strakke FOEF!) De meeste mannen maken zich n.l. enorm druk over het formaat van hun 'apparaat' en dan zien ze mijn kleine VAGINA! Dit bewijst nog maar eens dat er wel degelijk verschillende maten zijn en dat het niet altijd even soepeltjes past. Ik snap heus wel dat er ook een emotioneel aspect bij zit, maar technisch gezien heb je gewoon de pech als jouw GROTE DONG niet in mijn AURAPORTAL past! Ik heb wel eens een vriendje gehad (FLOYD), en helaas was het, iedere dag een pijnlijke FOEF, een van de dingen die na een tijdje toch aan me begon te knagen waardoor die relatie maar ca. drie maanden duurde. Erg jammer want het was zo'n leuke VENT, maar ja in bed wil je ook wat zonder pijn.... Persoonlijk geloof ik niet dat oefeningen voor mijn FOEF nog daar erg veel in uitmaken. Accepteren en andere manieren van verwennen uitvogelen of een ander vriendje met een kleine DONG zoeken is het voor mij!
Charrel Kip
Charrel Kip - WIJZE WOORDEN
Het is niet alles oud wat er stinkt. Check mijn gedragen onderbroekje!
Dita
Dita - Ik ontvang op een DISCREET adres
DAG stoute kereltjes!!!!! Ik ben nu op zoek naar mannen die van zoenen houden en zich lekker willen laten verwennen. Van maandag tot en met woensdag kun je bij me terecht. Ik ontvang op een DISCREET adres aan de Nijverheidsweg 12 in Nieuwegein van 12-22 uur. Alleen veilige sex, vanaf 30 euro, intiem vanaf 40. Een half uur kost 60 euro, een vol uur 120 en dat is met gratis bubbelbad. Ik ROOK NIET en ik ben dus ook niet geschoren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook