This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Preston
Preston - 1 Item
Dag dames! Deze lieve opa van 65 jaar is den aap afslagen zat! Dus ik ben op zoek naar geil en natte kutjes!! Mmmmmmmmmmmm Wil jij deze vieze oude man eens lekker verwennen? Dan kunnen we graag afspreken voor wat geile sex.! Interesse dan graag even een bericht sturen mailen. Ik kan verplaatsen maar ook ontvangen.Geile kus van een geile opa op jouw geile AURAPORTAL!
Preston
lekker toch???
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - De kosten van een gemiddelde amateurprostituée??
De kosten van een gemiddelde amateurprostituée?? Dat vind ik nou nog best meevallen. Een ander rookt het op, of drinkt het op. Ik niet, ik neuk het op. Ik denk maar zo: zelf zou ik nog voor geen miljoen met iedere willekeurige vrouw die zich aandient seks willen hebben. In dat licht bezien valt wat ik eraan opmaak dus wel mee. Ik word er blijer van, dan als ik het op zou maken aan gadgets, electronica, dvd's en andere hebbedingen. Ps. Ik had trouwens laatst een belastingteruggave gekregen van bijna €1000! Je zou dus kunnen zeggen dat ik nu neuk op kosten van de staat. Slim toch??
Ray
Ray - raam prostitutie
Tja, raam prostitutie is voor mij eigenlijk tien keer niks...voordat je naar binnen gaat doen ze wel alsof ze jou willen en heel lief maar daarna..die meiden willen het geld zo snel mogelijk...en willen er zo snel mogelijk vanaf..ze pijpen je een beetje (doen helaas eerst condoom om je TAMP) en dan moet je zo snel mogelijk klaarkomen. Het is tien keer beter in een GLIJHUIS!
Brunhilda Schmits
Brunhilda Schmits - Ring-middelvinger
Hoi lekkere stoute snifterik! Cotact me eens en ik laat jouw TAMP door mijn vingers glijden, alleen je moet hier dan wel bij staan. Je zorgt ook hier weer dat je DONG stijf is! Ik ga dan als het ware met mijn vingers uit elkaar via je buik naar je stijve TAMP en stimuleer jouw eikel met mijn ring en middelvinger…… mmmmmmmmm
Gretchen Klein
Gretchen Klein - Net een nieuw huis dus klusjes genoeg
Net een nieuw huis dus klusjes genoeg, wil jij mij komen helpen met deze klusjes? Een maar. Mijn geld is op, maar daar kunnen wij vast wel uitkomen. Ik ben bereid om bij jou een stafvergadering te houden, jouw handvat ietwat bij te schuren, of lekker opdrukken met één hand, ik doe jouw kale huilen, ik wil jouw yoghourtpistool uitproberen, ik poets jouw familiejuwelen op, ik laat jouw lama spuwen zodat je jezelf niet langer een low-five hoeft te geven……..)
Henriette
Henriette - aunty Paula
Hello YOU! 'm a nice girl friendly, I love meeting new people, if you want to feel my heat and relax , call me to meet! Mijn telefoonnummer: (030-6062121 ask for aunty Paula)
victor
victor - Visnetje
Wat is het kleinste visnetje te wereld? Een tanga slipje, er pas maar één mosseltje in......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook