This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Waylon Beelen
Waylon Beelen - 1 Item
Hey hoi! leuk dat je naar mijn atv kijkt ik zoek per direct een lekker, geil gleufdiertje die het leuk vindt om stiekem af te spreken ik heb een bestelbus waar achter in kussens liggen dus heel knus! Stel jij zegt hee! ik weet een leuk geil plekje waar we het heerlijk kunnen doen dan kom ik gewoon naar die plek toe en we nemen heerlijk de tijd om elkaar te verwennen! En als jij zegt mmm………dat standje wil ik graag proberen dan doen we dat gewoon net zoals jij zegt ik wil graag een keer gelikt worden kan dat natuurlijk ook! Het is jou wens en als je zegt ik wil er geld voor hebben kan dat ook maar het ligt er wel aan wat je vraagt! voor een vol uurtje je mag me mailen of bellen maar wel met nummer weergaven anders neem ik niet op! Maar als ik niet op neem (ik lig bijvoorbeeld lekker te fappen) spreek dan gerust je boodschap in en dan bel ik je altijd terug! (0621608583)
Waylon Beelen
mijn lekkere aarsje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - Glijmiddel gebruiken
Hey snift! Gebruik bij het dirken, net zoals ik, eens wat glijmiddel. Smeer je TAMP goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het poeieren! Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en DONG penis even wassen. Althans, dat is wel zo fris... mmmmmmmmmmm
Destiny Moods
Destiny Moods - Mijn vriend AAD
Mijn vriend AAD, hij ging met z'n tijd mee en is sindsdien nooit meer teruggezien…..
Merel Blaauw
Merel Blaauw - een ondeugende kant
Tja , naast oppas oma zijn voor mijn kleinkinderen heb ik ook nog een ondeugende kant. Aangezien mijn man heel wat jaartjes ouder is dan ik zoek ik het dus nu maar even buiten de deur. Ik ben op zoek naar een leuke geile man die met mij leuke avontuurtjes wil beleven die mijn eigen man niet meer wil en kan! Contacteer me dus snel!
Frank Fukking
Frank Fukking - lurpy burpy doen
Dag hoor! Een vriendje van me heeft laatst als cadeau van 2 andere vrienden een kwartiertje hoer gekregen. Met als voorwaarde dat ze mochten kijken, lurpy burpy doen in het AURAPORTAL en met hun telefoon een filmpje mochten maken. Nou die amateurprostituée vond het ook prima dus nou daar gingen ze. Zoals de pooier al zei: Per kwartier betalen, pijpen en n#uken bij de prijs inbegrepen, anaal e.d. extra betalen. Het ging nogal klinisch, dame zat er een beetje mechanisch bij mee te hijgen terwijl hij zijn gang ging. Zodra hij klaar was werd er afgerekend en mocht ie weer gaan. De hele kamer lag inmiddels bezaaid met “Friesche Vlag Yoghurt” . Alsof je even boodschappen doet! Skiën maar!
Gretchen Klein
Gretchen Klein - mooie dame met volle borsten
DAG hoor, ik ben een mooie dame met volle borsten en lekker intiem geschoren en een mond die jou naar de zevende hemel kan brengen. Ik ontvang nette heren in Papendrecht van maandag tot vrijdag dus mannen hou je van een klasse dame die alles na komt wat zij afspreekt ,kom langs en je zal er geen spijt van krijgen mijn prijsjes zijn 65 euro voor half uur en 110 voor een uur en pzc vraag ik 25 euro meer bel me vanaf 6.30 uur Mijn telefoonnummer: 0628324978

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook