This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Richenell
Richenell - 1 Item
hey moppie ik ben een keurige meid met met een heerlijke geile gedachte, ik houd er van om hoge laarzen te dragen en het liefste ook wat latex, ik ben nu dus naar iemand op zoek die vooral naaldhakken dus erg mooi vindt wat ik daar allemaal mee kan haha tja dat kom je mij dat dan maar even vragen. Het glijmiddel staat al op mijn nachtkastje......
Richenell
prachtige vrouw!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - paskamer
Een vrouw loopt door een supermarkt met een enorme komkommer in haar hand. De ckef ziet haar lopen en spreekt haar aan: "Zoekt U iets mevrouw?" Waarop de vrouw antwoordt: "De paskamer!"
Ed
Ed - impotent
Een paar vrouwen staan op straat te kletsen, zegt de ene "Mijn man is voor 300% impotent" Waarop de andere reageerd: "Je kunt toch maar voor 100% impotent zijn?" Antwoord de eerste :"Jaja, da was hij al maar nu is hij van de trap gevallen tijdens het schoonmaken van de dakgoot, en nu hij heeft hij ook zijn middenvinger gebroken en een stuk van zijn tong afgebeten"
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - gay parade
Wat is het toppunt van blindheid? Op de gay-parade geen flikker voor ogen zien.....
Disney
Disney - geile slipjesdate
Hoi, gisteren weer een geile slipjesdate gehad! Eerst spraken we ergens in een kroegje af om wat te drinken en om elkaar wat beter te leren kennen, hoewel we elkaar al uitgebreid 'bevoeld' hadden via de sexavontuur website. Na een paar alcoholische versnaperingen werd de stemming steeds heter en besloten we naar haar huis te gaan. Daar hebben we onder het genot van een drankje en een zwoel muziekje de volgende stap genomen. Het werd een waanzinnig geile avond en na een urenlange sexsessie waren we allebei uitgeput maar voldaan! We vonden de date allebei een succes en hebben besloten vaker af te spreken voor de gezelligheid, anale sex en wie weet nog wel meer!
Ewout
Ewout - prachtige vrouw!
Wat een prachtige volle lippen en een sexy slank lichaam met grote borsten, Als ik een vrouw zou zijn met zo’n lichaam zou ik ook voor iedereen naakt poseren.....
Keith
Keith - afbouwen
Een man komt nogal vroeg thuis uit zijn werk en ziet zijn vrouw donderjagen met een dwerg op de bank. "Marie," roept de man uit, "je had beloofd dat je niet meer vreemd zou gaan." "Nou moet je niet zeuren, Henk," zegt de vrouw, "je ziet toch dat ik aan het afbouwen ben."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook