This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wout Neukfout
Wout Neukfout - 1 Item
THUISONTVANGST Hallo lekkere stoute oma!! Ik heb ook een gewone (parttime)baan niet meer bellen dus ! voicemail luister ik ook NIET meer af. Ben jij die geile SNIFTERIK die wat meer verwacht van een seksdate? Zoek je iemand die naast geilheid ook niveau heeft en gezellig is en in stijl en sfeer ontvangt? Heb een mooi en lekker lijf ! P.s. Als er een slipje aan de deurklink hangt ben ik bezet en moet je het op een later tijdstip maar weer proberen…..wie het eerst “komt” die het eerst maalt…..dikke kus! Je kunt me vinden op: Nijverheidsweg 12 te Nieuwegein.
Wout Neukfout
profielschets
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - Ik houd van sex maar vooral van pijpen zc
Dag allemaal! Weten jullie wel dat ik 100% Nederlands ben met ook nog eens natuurlijk rood haar! wat wil je gvd nog meer!! Ik houd van sex maar vooral van pijpen zc, mmmmmmm!. Ik ontvang je in mijn eigen huis in sexy lingerie!!! Hygiëne vind ik niet zo zeer belangrijk douchen achteraf is immers ook mogelijk!! Heb je zin in wat spanning en ontspanning bel me dan snel met nummerweergave aan want anoniem en sms worden niet beantwoord!!! 30 min is 60 euro en een uur is 100 euro!!! Voor mijn prijs krijg je alles ZC,zoenen,beffen,vingeren,rimmen(nemend),meerdere standjes en als het lukt, meerdere hoogtepuntjes. Als je lief bent mag je ook mijn AURAPORTAL likken! .
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - Ik ken mannen die zweren bij de ramen
Hallo, niet om hier even de moraalridder uit te hangen ofzo, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik sommige meisjes wel erg jong vind om dit te doen. Maar dat terzijde; iedereen mag doen wat hij wil en waar hij zich prettig bij voelt. Bij een GLIJHUIS moet je er wel rekening mee houden dat er minder keuze is dan in de rosse buurt. Niet alle dames zijn altijd gelijktijdig aanwezig. Meestal zijn er een stuk of 10 dames op een dag, en als het die dag druk is, kan een gedeelte ook al bezet zijn. Ik weet niet hoe groot de groep is waarmee je wilt gaan, maar om bijv. met z'n tienen zo'n huis binnen te vallen is misschien niet ideaal. In de rosse buurt heb je natuurlijk veel meer keuze en kun je vooraf onderling 'uitvechten' wie welke dame mag bezoeken. Maar er kleven dus wel nadelen aan. Vind ik. Ik ken mannen die zweren bij de ramen (AAD) en die zijn daar heel positief over. Het is maar net waar je prioriteiten en voorkeuren liggen. Ik denk dat ik door de service, de grote kamers, de discretie etc. bij de GLIJHUIZEN een beetje verwend ben……
Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - wijze woorden
Honing kleeft het langst, Maffende honden bijten niet en Open haard is hout waard!
Ed
Ed - kleine tip
Hier nog een kleine tip van een oude soldaat! Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen! Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. (voor de liefhebber) Als je geen glijmiddel durft te halen kun je ook boddymilk halen bij een drogistzaak. Groetjes weer......
Claudi Nesbitto
Claudi Nesbitto - My telefoonnummer
Hello there! I'm honest, I like to live life intensely, I wish to make love with horney men who appreciate women like me, if you need pleasant moments with me just call ! kisses My telefoonnummer: 0649716939 (I also accept bitcoins!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook