This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ron de Knikkert
Ron de Knikkert - 1 Item
Hallo mijn naam is Ron de Knikkert. Ik ben opzoek naar een vrouw tussen de 18 en 42 jaar. Gewoon Voor lekkere sex en misschien 1 keertje maar als het allebei bevalt vaker of zelfs vast!! Zie jij het wel zitten om met een goed uitziende en verzorgde jonge man sex te hebben Let me know!! Ik ben in voor nieuwe avonturen. De thema’s die het beste bij mij passen zijn: Amateur sex, Cyber, Erotische massage, Exhibitionisme, Lingerie, Massage, Mastrubatie, Nudisme, Orale sex, Sex toys, Striptease, 69. Whatsap, sms, of mail me als dit alles jou ook aanspreekt!
Ron de Knikkert
Deze neem ik altijd mee!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - dat dikken vrouwen niet geil zijn
Dag allemaal! Ze zeggen weleens dat dikken vrouwen niet geil zijn, maar laat mij je het tegen deel bewijzen en ik zet jou wereld op ze kop. Over jou: Er zijn genoeg mannen die mij afwijzen op mijn bouw, Maar ik heb er geen problemen mee. Als jij mij kan waarderen op wie ik ben. Dan beloof ik je dat je daar geen spijt van krijgt.
Emmelientje
Emmelientje - enthousiast te n#uken
Dag heren- ik kwam gisteren laat thuis van een feestje - lag achter de struiken bij mij voor de deur een stelletje enthousiast te n#uken. Broek naar beneden en gaan. Geloof dat ze alleen rekening hebben gehouden met mensen vanaf de straatkant die hen niet konden zien, want vanuit de flat kon ik het prima volgen! Hopen dat ze morgen weer komen…..
Manfred
Manfred - de stoute mannenclub van Boudesteijn
Zoeken jullie ook een spannend avontuurtje of een echte sexrelatie? Ik dus ook! Daarom ben ik recentelijk lid geworden van de stoute mannenclub van Boudesteijn! ohhh zo superheet en lekker. Kom kijken en schrijf je geheel gratis in!
Willemijn Julisha
Willemijn Julisha - wijze woorden
Van alles wat ik in m'n leven verloren heb, mis ik mijn verstand het meest.
Boudesteijn
Boudesteijn - Handafwisseling
Hier nog een tip! Ga eens een tijd met je billen op je hand zitten, gebruik bij voorkeur de hand waarmee je normaal gesproken masturbeert, als je er een tijdje op gezeten hebt, masturbeer jij je met die hand, gewoon lekker op je knieën poeieren en knoeien maar! Let wel: Voelen is hierbij beleven. …….. Wacht dus niet langer en schakel jouw plaktoetsen in!
Gerard Tool
Gerard Tool - geurtjes en kleurtjes
Ja hoor, jouw vagina kan ook communiceren! En wel door middel van geurtjes en kleurtjes of op andere irritante manieren. Als je wilt dan vertaal ik alle boodschappen die jouw vagina uitstuurt! Contacteer me via de redactie.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook