This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gooi van den Berg
Gooi van den Berg - 1 Item
Buon giorno mannen en vrouwen, ik ben Gooi, de man die alles kan. ik sta open voor mannen en vrouwen en alles wat er tussen in zit. Ik zou graag willen dat jij mijn stoutste dromen (en die zijn heel stout) werkelijkheid maakt. Net legaal en open voor wat jij wil. Bij mij staat het gevoel van beide kanten centraal. Als het niet fijn wordt gevonden gaat het ook niet door en stoppen we acuut met de seks date. Dus dat moet in ieder geval wel duidelijk zijn! Denk jij hetzelfde als over mij? Ik hoor dan graag van je.
Gooi van den Berg
mijn motto
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Zara Glover
Zara Glover - Kom langs en geniet ervan!
Ool ik ben gek op ZaadSlikken dus zal dan ook mijn best doen om geen Druppel te misen.. Dinsdag a.s. mogen jullie mij helemaal nat spuiten met Goddelijk Zaad, ik vind het heerlijk om jullie zaad te proeven en hoop op heel veel klodders van het witte goedje. Ik Eis dat het Sperma in de rondte vliegt over heel mijn lichaam gezicht en mondje heen Druppelt….Ik ben een bekend fotomodel die vaak gangbangs doet, maar nu wil ik iets anders en daarom doe ik een BUKAKE gangbang waar ik je zal pijpen en dan je ziel en zaligheid mag spuiten over mijn gezicht,mond en de rest van mijn lichaam. Kom langs en geniet ervan!
Pedro
Pedro - jonge dochter
dag hoor! Deze heuse "daddy" zoekt een jonge dochter die her opgevoed moet worden.ik ben streng maar rechtvaardig.stout is straf krijgen en lief zijn is een beloning krijgen!
Carlos
Carlos - even snel rukbunkeren
Tja, Je kent het vast wel, je bent ergens of denkt ergens aan en je hebt dringend de behoefte om je even snel rukbunkeren! Het is natuurlijk spannend en lekker. Je kun dit echt overal doen. Denk eerst aan iets lekkers/opwindends, zoals een naakte geile geschoren oma! Als je DONG hard is, ga je snel even ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Je schoenen en t-shirt/trui houd je dus ook aan! Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus altijd snel……….
Ling FA
Ling FA - wijze woorden
Psst! De zon gaat overigens ook in het oosten onder………….
Neo Jaltieck
Neo Jaltieck - Mijn tieten zijn echt.NL
Mijn tieten zijn echt, ze zijn enorm en ik ben erg trots op ze. Als jij ze ook lekker vindt en je weet hoe je een supergevoelig kutje moet verwennen, dan moet je maar even een berichtje sturen. Voor een serieuze relatie moet je dus niet bij mij zijn, ik ben gewoon botergeil en wil wat mij betreft eenmalig van jouw DONGl genieten.....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook