This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Loek de Leeuw
Loek de Leeuw - 4 Items
Mijn gegevens Karakter open, opgeruimd, enthousiast, extrovert, prater. Opzoek naar een vrouw die zo nu en dan wat tekort komt, en dan bedoel ik niet alleen de Euro’s. Voorzien van een stevige libido, knuffeldoos, normaal postuur (zeker niet dik) het zelf leuk en lekker vindt tegen vergoeding de sponde in te duiken. Tussen de lakens beland zijn de trefwoorden, ontspanning, orale seks ZC, neuken MC, anaal geen directe behoefte aan. Hou van een avontuurtje, zachte seks, leeftijd triviaal en hecht ik weinig waarde aan als het maar geen jonge speeldoos is. Zoek ook geen porno poes liefst gewoon doorsnee vrouw al dan niet in een relatie. Liefhebber van het vrouwen lijf en op mijn leeftijd ben je los van strakke lijven heel wat meer gaan waarderen. Je moet kunnen ontvangen, hotelletjes geen ervaring mee maar is niet mijn ding. Regio Mechelen, Antwerpen, Brasschaat., Breda. Frequentie zo eens in de veertien dagen. Voor ons twee lijkt mij de mooiste volgorde, mailen, afspreken neutraal terrein, lakens viesmaken als de klik er is. En daarna mogelijk zalig spel. Verwacht stapels leuke mails!
Loek de Leeuw
wijze woorden!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Loek de Leeuw
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Loek de Leeuw
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Loek de Leeuw
haha
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - Duim-wijsvinger methode
Hier nog een tip voor een ieder die zijn vleesmatrak een lekker wilt bovenhalen! Je kunt n.l. heerlijk met alleen je duim, je eikel stimuleren. Pak met je rechterhand je DONG vast. Met de andere hand (in dit geval links) aai je langs je eikelrand. Je kunt het alleen met je duim doen of het gedeelte tussen je duim en je wijsvinger. Ook lekker is, om alleen met het topje van je duim ALLEEN je eikel te strelen…..MMMMMMMMMMMMMM
Tamira Plaszeks
Tamira Plaszeks - lekkere harde dikke TAMPERT
Zoals je ziet hou ik wel van een beetje aandacht. Heb het afgelopen jaar de wereld bekeken met een mooie rondreis, nu terug in het koude kikkerlandje mis ik een lekkere harde dikke TAMPERT in me..... Kom jij me gezelschap houden?
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - voor geld slipjes op sturen
Hoi allemaal! Ik doe nu echt alles voor geld slipjes op sturen , foto's , filmpjes , alles , dus als jij mijn gulle gever wil zijn voor deze geile blonde cup E girl tell my ik doe echt alles wat jij wil op foto en filmpje echt alles!!! snelste contact en het snelst voor allebei is via usedslipjes.com! Ps. ik accpteer ook bitcoins...
Manfred
Manfred - aan de stok sjoken
Laatst toen ik de hond uitliet zag ik een mannelijk stel die sex hadden onder een brug.. schaamteloos gingen ze elkaar flink aan de stok sjoken! Het is daar wel heel rustig.. maar toch.. iedereen die daaronder liep kon het zien.. Zou dat de bedoeling zijn geweest??
Aldi Hein
Aldi Hein - mij gedragen slipje!
Geen woorden maar daden? Soms is het geen waarden maar doden. What's in a name? Een Roos ruikt met een andere naam net zo lekker. Net zoals mij gedragen slipje!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook