This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cock Blokker
Cock Blokker - 3 Items
Dag lieve, stoute vrouwen! Mijn naam is Cock Blokker en zoek een geil gleufdiertje voor ruige sex! Het klinkt misschien wat raar maar na een relatie van 7 jaar vast zitten wil ik nu eens helemaal lossssss.Ik heb nu geen relatie maar ben gek op sex en wil nu wel eens sex met een andere bitch dan mijn ex. Ik vind het geil om mezelf uitdagend te kleden, een beetje de hoer spelen met jouw maar er geen geld voor vragen een gratis manhoer dus!!
Cock Blokker
mijn slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Cock Blokker
bfe´s
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Cock Blokker
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - hele goede seksvriendinnen
Hoi geile mannen in Nederland, wij zijn al heel wat jaartjes hele goede seksvriendinnen. En wij hebben eigenlijk genoeg van al onze speeltjes en willen nu een vent er bij. Maar wel een vent die ons alle 2 flink kan bedienen. Daarvoor zullen wij jouw heerlijk belonen met een pijpbeurt die je nooit meer zult vergeten en een flinke neukbeurt natuurlijk. Als jij denkt dat je ons alle 2 aankan dan moet je niet langer wachten. Wij zijn echt overal voor in en die speeltjes die hebben we zeker nog niet weggegooid. Dus ook die mag je gebruiken. Wij wachten op jouw reactie…..
Carlos
Carlos - Schaamhaar scheren en masturberen
Veel snifters van deze site scheren hun schaamhaar om het netjes bij te houden. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Maak daarom gewoon eens een combinatie met schaamhaar knippen/scheren en jezelf masturberen. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? ( KIJK WEL UIT met haar weghalen dat op je balzak en op je TAMP zit ga altijd voorzichtig te werk!) Maak jij tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Stel jij ow moeder tevreden?? Masturbeer jezelf dus vanaf nu aan altijd tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je DONG weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan vanzelfsprekend doormasturberen tot je orgasme. TJOMPTJAPPEN maar………
Roy Crocque
Roy Crocque - Mijn geile rijpe buurvrouw
Mijn geile rijpe buurvrouw die gisteravond behoorlijk gilde, terwijl wij een verjaardag hadden thuis! Binnen de kortste keren stond de hele visite in de gang om dat eens aan te horen, en kregen de buren wel rg vreemde blikken toen ze later bij ons binnen stapten……..
Dana Baan
Dana Baan - een heerlijke DP
De "R" zit weer in de maand dus is het weer hoog tijd dat ik me laat nemen door ....mannen tegelijk.Ik deepthroat je harde Paal tot helemaal achter in mijn Strotje.neemje harde geile natte TAMP graag in mijn mondje en wil dat mijn kutje ook tergelijketijd word opgevuld door jou mannelijkheid dubbel mag ook een heerlijke DP dus En dat jullie mij een flink een lesje leren en mijn wilde fantasie weer eens waarmaken.Ook wil ik dat jouw Sperma in het rondte vliegt en over heel mijn lichaam /gezicht/ en mondje heen druppelt. Dat jullie mij laten squirten zodat ik mijn sappen kan los laten over allen geile TAMPERTS in de ruimtheen rond klettert en spettert. De GB wordt gehouden in de gargage van Boudesteijn waar hapjes,drankjes en een douche gelegeheid aanwezig zal zijn!
Rochelle Lairdie
Rochelle Lairdie - waar gerookt wordt, is vuur.
Luister goed naar wat ik verzwijg: ik je schiet je zak leeg met losse klodders! Van het concert des levens krijgt niemand een tegeltje.Al doende beert men af. Echtscheiding: er de bruid aan geven. Barbecue: rook zonder vuur en waar gerookt wordt, is vuur.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook