This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Truusje Spetter-Kwak
Truusje Spetter-Kwak - 4 Items
Hoi allemaal! Ik vind het leuk om veel te chatten en te webcammen met andere mannen maar ook met vrouwen en stelletjes. ik ben een van oorsprong aziatische vrouw met een interesse in allemaal kinky dingetjes waar jullie vanzelf wel achter zullen komen!! Bitchcoins welkom!
Truusje Spetter-Kwak
mijn vapor
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Truusje Spetter-Kwak
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Truusje Spetter-Kwak
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Truusje Spetter-Kwak
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - bitchcoins!
Via www.usedslipjes.com kunt u direct met iDEAL betalen en worden de bitcoins direct verstuurd. Met bitcoins kunt u op een veilige manier al uw erotische aankopen, waaronder gedragen slipjes doen. Daarnaast zijn er ook steeds meer (amateur) prostituée’s die bitcoins als betaalmiddenl accepteren! Bitcoins kunnen op een computer of op een online wallet opgeslagen worden..Wanneer u bitcoins wilt versturen doet u dit veilig en buiten het zicht van uw partner direct naar het bitcoin adres van de (hobby) hoer. Het is dan ook geen wonder dat er in dit kader steeds vaker wordt gesproken over bitchcoins…….
Derica Knechjes
Derica Knechjes - Niet kijken, wel masturberen
Bijna iedereen zit wel eens zonder bitchcoins en dan wordt het toch weer masturberen! zo kijkt iedereen wel (eens) naar zichzelf als hij zich aan het masturberen is. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je TAMP om hem bikkelhard te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je TAMP niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je TAMP zult kijken. Ook klaarkomen doe je gewoon lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Dus... lekker je eigen melk opkloppen en dan geslachtsroom maken!
Geraldine Doeleman
Geraldine Doeleman - een heuse sex- party
Mannen opgelet, Ik zoek een leuke man om samen naar een heuse sex- party te gaan. Ken jij een leuk feestje en wil je mij daar mee naar toe nemen? Of heb je een beter idee? Laat dan snel maar iets horen! Kernwoorden: paalwalsen, paaltrekken en jouw slang masseren Geile groetjes…..!
Elke Jansen
Elke Jansen - eenogige ruiter
Tja, op vakantie ging het stel naast ons echt heel erg tekeer, het leek bijna alsof er een varken werd geslacht! Daarbij hoorde je ook nog de ene pets na de andere, het was lachwekkend. Maar wel storend en overdreven en het kilde mijn (ons) libido echt compleet. Op een avond ben ik ook maar hevig gaan kreunen en gillen, en hard in mijn handen klappen alsof ik ook de ene pets na de andere kreeg. Goed dicht tegen de muur van het buur-appartement gaan staan, zodat ze mijn fake gegil goed konden horen. Daarna werd en bleef het eindelijk heerlijk stil aan de kant van de buren! Maar wonder boven wonder stond mijn man ineens zijn eenogige ruiter de hand te schudden!
rio
rio - extreme erotische rape film
Voor een extreme erotische rape film ben ik nu op zoek naar een tweetal modellen die graag op brute wijze gen#ukt willen worden (+forlifieseeren!). De eventuele verdiensten kunnen voor jou behoorlijk oplopen, afhankelijk van wat je allemaal wil doen natuurlijk. Ik betaal het liefst in bitchcoins…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook