This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annettie Weterung
Annettie Weterung - 1 Item
Dag allemaal! Ook dit is voor mij de eerste keer dat ik zoiets doe en ik ben erg benieuwd wat er voor reacties gaan komen! Via deze weg ben ik op zoek naar een spannende date. Heb momenteel geen behoefte aan een relatie maar het is natuurlijk wel fijn om af en toe met iemand samen te kunnen zijn. Mocht er meer uit komen dan zien we dat wel, maar daarom mogen ook gebonden vrouwen reageren, het is niet mijn bedoeling op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. Ik zoek een geile stoute chick tussen de 20 en 45 jaar oud, liefst geen baardje deze keer! verder maakt het me niet zoveel uit Ik wacht op de berichtjes….
Annettie Weterung
mijne FOEF!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Diane Copenhegen
Diane Copenhegen - Leuik Vakantieverhaal:
Vakantieverhaal: de eerste nachten in ons hotel hebben mijn man en ik zelf niet in de gaten gehad maar toen wij nieuwe "buurtjes" kregen en wij zelf die avond in bed lagen hoorden wij plotseling gegiechel en niet veel later gevolgd door gekreun. Wij konden het toen niet laten om met ons oor tegen de muur gedrukt schaamteloos het vrijende stelletje af te luisteren. Niet netjes, ik weet het, maar zo spannend op dat moment. Het leek gvd wel alsof zet hele plafond aan het witten waren! Omdat we daardoor behoorlijk opgewonden waren geworden hebben we toen zelf ook heerlijk gevreeën. Alleen wel muisstil haha. De ochtend erna hebben we natuurlijk geprobeerd het stel te spotten voor partnerruil maar die waren helaas al gevlogen! Toen heb ik bij mijn man op het strand nog wel een copernicaanse omwenteling gedaan!
Ed
Ed - een vulkaan
Tja, ook ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Conny Berghuis
Conny Berghuis - gewoon over masturbatie
Pssst! leer je eigen lichaam kennen! Voordat je er zelfs maar kan denken om iemand op te winden, is het goed om te weten wat jou opwindt. Ja, ik heb het hier dus gewoon over masturbatie!! Breng wat tijd met jezelf door (één-op-één) en ga eens lekker een dagje aan je Willem strelen!! Als je jezelf aanraakt en de plekjes vindt die lekker aanvoelen, weet je ook waar je haar moet aanraken. En nog belangrijker, hoe haar te vertellen wat jou opwindt.
REDACTIE
REDACTIE - leuke dame , meisje of heer? ben je bi -gay of allebij het maakt niet uit!
Pssst! zoek jij ook een leuke dame , meisje of heer? ben je bi -gay of allebij het maakt niet uit! Hier op usedslipjes.com kun je de leukste mensen ontmoeten en jou keuze maken ! Erg leuk en je bent tot niets verplicht! Kom eens kijken op je zult er absoluut geen spijt van krijgen!
Berend Berendsen
Berend Berendsen - bitchcoins voor prostitué-bezoeken
Om bitchcoins voor prostitué-bezoeken te gebruiken dient u een wallet (portemonnee) te hebben. En dan bedoelen wij hier niet dat ‘kleine bruine portomoneetje met die mooie roze binnenvoering’! Vervolgens kunt u bitchcoins kopen via usedslipjes.com en deze worden verstuurd naar uw wallet. Wanneer u bitchcoins op uw wallet heeft kunt u bitcoins versturen naar aangesloten (amateur) prostitué’s. Bitchcoins kunnen vrij eenvoudig worden verstuurd naar een bitcoin adres. U heeft op uw wallet trouwens zelf ook een bitchcoin adres, dit gebruikt u als u zelf ook eens iets ‘bikkelhards’ wilt ontvangen..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook