This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Georgina
Georgina - 1 Item
Hee Vrouwen/Dames, ik wil graag via deze weg in contact komen met een vrouw tussen de 18/50 jaar. om eens mee af te spreken voor lekkere seks een spannend avontuur of om onze fantasieën uit te wisselen. ik ben verzorgd zie er goed en gespierd uit. 100% hygiëne! Nogmaals dit is puur voor lekkere gratis seks dus geen bitchcoins of andere vergoedingen!
Georgina
mijn foefke....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - lesbiennes te ontmoeten
Ik word ontzettend kalm van sex met lesbische meisjes! een goede manier voor mij om lesbiennes te ontmoeten is door gewoon mee te doen aan bepaalde activiteiten, zoals lekker afsnaren, pietsnokken of een lekkere Shakespier ! Tja, niet iedereen wil naar een bar gaan, vooral mensen die problemen hebben met alcohol. Er zijn veel andere fantastische plekken om lesbiennes te ontmoeten die hier ook voor open staan. Ik weet niet waar je woont maar als het ergens is waar mensen open zijn (zoals in een park of op een naaktstrand), kun je lesbiennes gewoon overal ontmoeten en kun je je door een lesbo even lekker aan uwe stengel laten sleuren! Na afloop zul je jezelf , net zoals ik, op zeker beter voelen !!
Mevrouw Plu-in ‘t Hol
Mevrouw Plu-in ‘t Hol - Bitchcoins worden ook in Nederland steeds vaker geaccepteerd
Al vanaf het begin zijn er acceptanten, maar vanaf eind 2013 bieden de eerste amateurprostituée’s bitchcoin betaaloplossing aan. Overigens wordt er als jij hiermee wilt betalen (als je even iemand lekker aan je harde schijf laat knutselen) vaak gebruikgemaakt van een tussenstap in de vorm van een slipjesprovider zoals usedslipjes.com, Wat er weer voor zorgt dat de bitchcoins direct bij de transactie (grotendeels kunnen) worden ingewisseld. Op deze wijze zal er in de boekhouding van deze hobbyhoeren mogelijk geen enkele bitcoin te zien zijn omdat deze al bij de transactie zijn ingewisseld voor euro's! Verwacht wordt dat het hier dus vooral om het genereren van media-aandacht gaat en deze hoeren met de betaalmethode op zichzelf dus nog niet veel nieuwe extra klanten kunnen verwachten!
Josieke Borsten
Josieke Borsten - Soms denk ik dat ik lesbisch ben
Hoi allemaal! Ook ik denk sinds kort steeds vaker dat ik lesbisch ben maar ik ben er niet zeker van. Soms denk ik dat ik lesbisch ben en ben ik er zeker van, maar soms denk ik dat het misschien een fase is. Ik ben er zeker van dat sommige meisjes hier mij opwinden maar ik voel me nog steeds aangetrokken tot jongens. Is het nou een fase of ben ik lesbisch? Hoe weet ik dit nou zeker? Boudesteijn antwoordt: Ik wou dat er een eenvoudig antwoord op die vraag was, “Ben ik lesbisch?”. Maar een eenvoudig antwoord is er niet. Ik denk dat mensen kunnen worden aangetrokken door verschillende mensen, op verschillende momenten, in hun leven, daarnaast blijven sommige mensen alleen maar ‘vrijen met manuela’ . Tja, je geeft aan dat je je zowel tot mannen als vrouwen aangetrokken voelt. Heb je er wel eens over nagedacht dat je misschien wel biseksueel bent??
Jacob
Jacob - wijze woorden
Leeftijd is onbelangrijk.... tenzij je een kaas bent!
Buffie Tyler
Buffie Tyler - Vuurtje maken
Hey, Ook jij hebt het vast wel eens gezien hoe mensen vroeger een vuurtje maakte. Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je eigen TAMP doen! De ene hand plaats je aan de bovenkant van je TAMPERT de andere plaats je aan de onderkant. Nu rollen maar. Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen. …. Veel succes met fierljeppen alvast!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook