This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Goedele
Goedele - 1 Item
Hoi, dit bericht is alleen voor flinke lesbische meiden, de anderen mogen niet verder lezen. Want je komt hier binnen in de duistere wereld van ‘Alice in bondageland’. Eens binnen worden je verantwoordelijkheden afgenomen en moet je je in je lot schikken en alles ondergaan, er is geen keuze. Gelukkig is de meesteres rechtvaardig en heeft respect voor haar slavin. Als ze luistert. Anders krijgt ze slaag. Je zal me toebehoren en moeten gehoorzamen. Je moet je laten dragen op het bedwelmende gevoel van totale machteloosheid in liefdevol bezit en veilige bescherming. De meesteres zal welwillend je pijn en angsten naar buiten laten komen en zin en richting geven. En je ook discipline bijbrengen. Het is een hard spel, er bestaat geen genade, lijfstraffen en rituele ontmaagding zijn vanzelfsprekend. Het is voor je eigen goed en persoonlijk geluk. Zodat je getroost en gelouterd in liefde weer kan vrijgelaten worden...Enkel nog in België. En spreek niet over bitchcoins of je krijgt extra slaag!
Goedele
mijn onderkantje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Wie o wie wilt mijn belegvarken zijn?
Man 52 zoekt een zeer lekkere dikke vrouw (zo’n geil belegvarkentje!) voor regelmatig heftig erotisch contact met vriendschap. Maximaal tot 70 jaar. Uiterlijk is niet zo van belang. Ben voor alles te vinden. Idee of voorstel? mail me gewoon!
Natasha Slane
Natasha Slane - wijze woorden
Je houdt niet op met lachen omdat je oud wordt, je wordt oud omdat je ophoudt met lachen!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - vreemd gaan (met andere hand)
Tja, een vrij eenvoudige handeling, maar het werkt bij mij altijd prima! Gebruik je arm om jezelf eens lekker te bevredigen! Je gaat pas zitten als je DONG bikkelhard is, en dan ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook best lekker zijn! Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op. Ga in ieder geval, net zoals ik, altijd door tot je klaarkomt. Lekker sladderen maar!
Froukje de Foef
Froukje de Foef - “squirtfoefje”
Hey Tampstra! Dit “squirtfoefje” zoekt per direct een lekker harde, geile stijveDONG voor sexueel genot! Mijn mondje doet het ook prima! Sinds een aantal jaar weduwe en volgens mijn collega’s zijn hier veel geile mannen te vinden dus ik ga dit eens proberen. Woon in Dordrecht en houd van voetbal!
Pien Ashwyn
Pien Ashwyn - seksuele geaardheid
Tja, Als je de keuze hebt om tijd door te brengen met een meisje of een jongen die je leuk vindt, wie zou je dan kiezen? > Bij wie geniet jij dan meer bij het kussen? Jongens of meisjes? > Denk alsjeblieft niet dat je met iemand naar bed moet gaan om erachter te komen. Seks is een groot deel van seksuele geaardheid maar het is niet het enige onderdeel. Luister ook naar je hart en je hoofd als je weer eens jouw gordijnen nat maakt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook