This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Metje Hol
Metje Hol - 1 Item
Dag lekkere slipsnifters! deze hete meid zoekt per direct een leuke, geile jonge man met een lekkere harde TAMPERT waarmee ze lekker kan genieten van de seks. Dat is natuurlijk ook de bedoeling maar sommige verliezen die gedachte wel is uit het oog, zoals laatst een verse slipjesklant, ene AAD! Die wilde gisteravond dat ik alleen maar met zijn muppet speelde! Ps. als jij lesbische neigingen hebt dan mag je ook reageren. Wellciht kunnen we lekker een avondje "scharen" !
Metje Hol
lekker slipjes
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Constanze
Constanze - lekker lang STRELEN
HOI HOI, Wil jij plezier voor twee?! Wil jij ook gewoon lekker lang genieten van lekkere sex? misschien kunnen wij dan wel iets voor elkaar betekenen. dus als jij met mij heel lang wilt genieten laat dan snel iets horen en als het klikt dan kom ik je lekker lang STRELEN! kussssssssssssssss
Floyd
Floyd - een maatje meer
Psst! houdt jouw vriendin soms ook van een maatje meer? Verras haar dan met mij zodat ze jouw grote TAMP niet hoeft te missen als je eens een keer niet thuis bent. Bestaan er nog grotere? Ik dacht het niet. Dit is absoluut de grootste DONG die je ooit hebt gezien. Maar liefst 38 cm lang, stel je dat eens voor, hoe moet dat wel niet aanvoelen. Ook de dikte mag er zijn, 6-7 cm. Wie durft! Ik daag je uit!
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - vreemd gaan (met andere hand)
De laatste tijd ben ik het met beide benen aan het proberen. (kijk wel uit met je rug!) Ik lig dus op bed en zet mijn beide benen tegen de muur, ik lig dan met mijn billen omhoog. Nu kan ik lekker gaan masturberen en als ik klaarkom, spuit ik gewoon in mijn gezicht (omdat mijn TAMP wijst naar mijn gezicht). Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen!
Isabelle Saldjian
Isabelle Saldjian - een slavin die lesbisch is
HOIHOI ! ik ben een slavin die lesbisch is maar ook zeer onderdanig! Ik zoek een Meesteres die ook lesbisch is en volledig over mij wilt beschikken liefst 24/7 relatie .Ik tot alles bereid maar geen p en p meer ! Eerste contact het liefst in een GLIJHUIS!
Eva Goedkoop
Eva Goedkoop - Gogo jurkje wit
Psssst, ontdek nu wat een Gogo jurkje wit met je gaat doen. Het staat je goed dus kijk eens hoe sexy jij bent in een Gogo jurkje wit. Hier kun je nu achter komen door een Gogo jurkje wit meteen te bestellen! Meer weten over een Gogo jurkje wit? one size S/L.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook