This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Reninka
Reninka - 1 Item
Dag allemaal! Heb je ook zo’n zin om eens lekker uit je panty te gaan? Om te doen waar je echt zin in hebt, zonder dat iemand je daar wat over moet zeggen. Om je lesbische fantasie uit te leven en te beleven waar je van droomt. Spanning en avontuur, en toch onder controle. Ondeugend en gedurfd, maar niemand zal het ooit weten. Beveel en je slaaf zal je gehoorzamen. Wordt het kleine meisje en laat je leiden, luister naar je meesteres. Wees prinses en geniet van het leven, laat je verwennen, met kunde en toewijding masseren, laat je beminnen zoals je het wil. Laat je geest tot rust brengen zodat je tot grote hoogten van intens genieten gebracht wordt door je dienaar en je meesteres. Wervelende passie en totale toewijding. Je verdient het, je leeft maar 1 keer. Geef je over aan iemand die weet hoe het moet. Omdat je uniek bent wordt je ook zo behandeld. Dit is geen fake boodschap, geen sms toestand, geen misleiding. Maar wel rechtuit, eerlijk, veilig en in vertrouwen.!
Reninka
mijn foefke!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - blonde Roemeense uit Hoermenië
Laatst wilde ik naar de bibliotheek bij ons in het dorp om daar eens lekker te “wilgenschudden” maar op weg daarna toe werd ik geschaakt door een blonde Roemeense (uit Hoermenië!)!! Ze liep rond in een huidkleurig setje, niet echt mijn smaak! Ik vind zoiets altijd meer voor mijn oma, maar vooruit het prettige lichaam van dit meisje trok me toch over de streep. Ik keek naar dat kleine kind met mooie cup B borsten en kleine kontje en wist niet of hem dit nou wel ging worden!? Op haar kamer verraste ze me echter met een prima pijpbeurt en goed n#ukwerk en meer tevreden als ik vooraf had verwacht verliet ik haar kamer……….
Cornelieke
Cornelieke - rode strapon
Hoi Hoi allemaal! Ik heb nog een rode strapon of voorbindpenis! Deze voorbindpenis heeft niet alleen een penis (met vibratie) aan de voorzijde maar ook aan de achterzijde zit een vibratie deel dat maximaal 6 cm in de vagina kan worden aangebracht en ook trilt. Lengte voorzijde 15 cm dikte 4,5 cm. Achterzijde 6 cm, maximale dikte 3 cm. Zie ook de foto, hij wordt bevestigd met bijgeleverde met banden. Plezier voor 2! Verzendkosten koper, maar ophalen kan ook maar dan wel zelf schoonlikken! Mmmmmmmm
Samantha Pennis
Samantha Pennis - mannen die een lekkere dikke pens hebben
Hallo stoute kerels! Ook ik ben ook te vinden voor seks thuis, seks in de auto en hou van mannen die een lekkere dikke pens hebben met een lekkere dikke kont. En werk al een paar maandjes als amateurprostituée. Ik kan je lekker thuis ontvangen en kan je lekker in de auto aftrekken. Het geven van intieme massage is waar ik erg goed in ben. En ben een leuke slimme meid, en geniet enorm van me leven als amateurhoertje. Ben je ook zo geil en wil je langskomen of wil je me oppikken van de straat? Zodat we seks gaan hebben in je auto (buitenlucht), laat he me dan maar gewoon weten. Ik kan elke dag (behalve op de donderdag in verband met een vast klant) van 10uur s’morgens t/m 10uur in de avond!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - wijze woorden
Als je iets opbouwt met rot hout, stapel je problemen op!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - vreemd gaan (met andere hand)
Echte kerels, net zoals ik, die vaak buiten komen, zullen dit vast al eens gedaan hebben. Jezelf masturberen in het bos, gewoon even lekker van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doen het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet het natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet heb ik inmiddels van oom Agent vernomen! Duik gewoon net als ik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op met een vijgeblaadje of spuit je jouw goedje in een holle boom of gewoon op een dode vogel. In het bos masturberen werkt voor mij altijd zeer rustgevend!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook