This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Belle Blaas
Belle Blaas - 1 Item
HOYHOY! Ik ben op zoek naar ruige straatseks! ik heb een vriend. maar die kan mij niet tevreden houden in bed! ik ben op zoek naar sexcontact. dus stuur mij een blootfoto en ik stuur je mijn gedragen slipje! ik ben geďnteresseerd in geile vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die op zoek zijn naar geile seks met mij!! reageer!!! ver jou: lekker lichaam. goed in bed! niet op zoek naar een vaste relatie. maar alleen seks!
Belle Blaas
mien FOEF
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Masuki Hozami
Masuki Hozami - Zittend masturberen
Psssst! Ga nu direct eens lekker op bed zitten. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij jeTAMPERT met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen, LEKKER TOCH!
Devika
Devika - een vibrerende penis
Hoi, ik ben nu voor een vriendin op zoek naar een vibrerende penis van het merk ‘passion’, liefst met ballen met en voorzien van een afstandsbediening. Hij moet ook zowel anaal als vaginaal toepasbaar zijn. Maak haar fantasie werkelijkheid. Ze gebruikt hem solo, of geeft iemand anders (mij) de afstandsbediening. Lengte minimaal 11 cm. Diameter minimaal 3 cm. De snelheid van de vibrator liefst ook traploos instelbaar. Liefst ook gemaakt van zacht Jelly materiaal. Ps. ik maak /lik hem zelf wel schoon……
Boudesteijn
Boudesteijn - ben ik lesbisch
Het antwoord op “ben ik lesbisch”, zijn hier nog een aantal dingen om te overwegen: Als je met een meisje bent waar je je tot aangetrokken voelt, heb je dan vlinders in je buik?> Wanneer je een liefdesliedje op de radio hoort, denk je dan aan jongens of meisjes? En natuurlijk: over wie fantaseer jij nou wanneer je eens lekkermet je rechterhand speelt???
Jouw Teefje
Jouw Teefje - zeer stoute meid
hoi, ik ben Teefke een zeer stoute meid die wel wat hulp gebruiken van een stoere man met een bikkelharde TAMP! Ben jij de gene die mij kan helpen?? Bel dan snel voor intiem contact! Wil je liever webcammen, kijk dan op: www.usedslipjes.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kyle
Kyle - in de sexbioscoop
Gisteravond zonderde ik me even af in de sexbioscoop en zag daar toen een paar mooie benen met een heerlijk kontje. Het bleek een dame met zwart haar van Roemeense makelij... Mmmh een ouderwetse geile bioscoopbeurt dat leek me wel wat. Ze was er net zo voor in als mij de hele trukendoos werd opengetrokken en alles kwam in sneltreinvaart voorbij, tot ik mijn lading over haar borsten spoot! Zo dat was nog eens porno met een grote P! Het hele gebeuren had toch wel een dikke drie kwartier in beslag genomen!!! Bij het afrekenen vroeg ze me echt maar een briefje vijftig smeerlappen en gaf me een vette knipoog en een tongzoen...Ziezo dacht ik nog, wederom een prima afsluiter en nog altijd beter dan zelf afjassen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook