This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Landa
Landa - 4 Items
HOY HOY , ook ik zou graag 3 x per maand iemand ontvangen voor een geile avond. Alles in goed overleg. Leeftijd is voor mij niet belangrijk. sterker nog. een jonger iemand zou mijn ego natuurlijk erg strelen. Het is GEEN must. ik hou net zoveel van een oudere. vitale vrouw.. Discretie lijkt me wel op zijn plaats!
Landa
mien foefke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Landa
hey!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Landa
lekker burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Landa
leuk hoor!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - Pussy meant a cat
So, I went to school and i was taught that:Pussy meant a cat, Sex meant a gender, Bitch is a female dog, Dick was a name, Bang was a sound, Rubber was an eraser, head meant a part of the body, 69 was just a number. And then i came across all you dirty bastards and my education was ruined!
Spirma
Spirma - Bijpassende polsboeien
DAG ALLEMAAL! Ik ben nog op zoek naar een luipaard print fluweel setje voorzien van satijn strikjes. Inclusief bijpassende nekband en pastis met zilver kettinkjes en enkelbandjes. Bijpassende polsboeien met kat oortjes hoofdband moeten er natuurlijk wel bij! bel me als je zoiets voor me hebt ! kusje!
Van Keulen
Van Keulen - geen vingertje
Jongens, ik heb gisteren bij deze mooie dame een gedragen slipje opgehaald! Mocht hem op de slaapkamer zelf even uitdoen. Daarna zijn we begonnen met zachtjes tongzoenen maar al snel bleek ze toch een beetje overgevoelig te zijn aan van alles en nog wat (koude handen, gevoelige borsten, geen vingertje gebruiken, geen beentjes in de nek bij missionaris, zucht...) Al bij al was ze wel erg lief en kwam op het half uur klaar in haar mondje, nog beetje nagepraat en afgerekend (50+25). Tijd voor een tweede sessie was er ook niet meer. Denk niet dat ik nog een keer terug ga.
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - Gaydar
Kan iemand nou zien of je homo of lesbisch bent of niet? Sommige mensen geloven dat er zoiets is als een “gaydar”. Gaydar is een zesde zintuig dat homo’s en lesbiennes hebben om homo’s, lesbiennes of biseksuele mensen te onderscheiden van heteroseksuele mensen. Bij Conchita zag ik het wel direct!
Keith
Keith - lesbische seks
Ga nuchter! Stel je wiltj e eerste lesbische seks onthouden. Soms kunnen alcohol of drugs je remmingen en de eerste stap makkelijker maken, maar je kunt dingen doen of zeggen waar je later, als je nuchter bent, spijt van kunt hebben. Als jij dus niet nuchter bent, blijf dan thuis en ga je eigen knikkers schudden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook