This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Conchitaaaa
Conchitaaaa - 1 Item
Dag dames! Deze zeer potente vrouw (goed geschapen) zoekt een geil en gewillig gleufdiertje om elkaar lekker langdurig te verwennen. Ben jij tussen de 18 en 45 jaar en ook op zoek naar regelmatig sexcontact,dan verder lezen, ik houd van o.a. beffen, lekker langdurig n#uken in diverse standjes met een STRAPON , eventueel ook anaal, en nog veel meer, heb je interesse reageer dan eventueel met wat jouw wensen of fantasieën zijn, ook gekleurde en onervaren vrouwen graag reageren, Ik kan ook overdag en verplaatsen!!!!
Conchitaaaa
mijn lekkere Poesje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - Mijn ex is the girl next door............
Mijn ex is the girl next door............ ........In mijn geval gaat dit op omdat ik naast een GLIJHUIS woon!
Bryleigh Raynus
Bryleigh Raynus - Nieuwe amateurprosituée bij Boudesteijn!
OPGELET! Nieuwe amateurprosituée bij Boudesteijn! Naam : Kiki Nationaliteit/Taal : Braziliaans, Duits, Engels Leeftijd : 25 Haarkleur/-lengte : Zwart / lang Lengte dame : 165 Postuur/Cupmaat : Slank / A (klein B'tje) Tatoeages/Piercings : iig buikpiercing Service: Uitstekend! Voordelen: Rustig, lief, bescheiden, beschaafd Nadelen: Geen Tijdsduur : 40 minuten Prijs : 50e Extra’s bij het bezoek: snucken, de zak legen, masturberen, wieksen en op verzoek jouw paling strippen!
Boudesteijn
Boudesteijn - Geen ondergoed aan bij de (Double-)Dutch Rudder!
Hier nog een goede TIP! Trek je kleren aan zonder dat je ondergoed aan hebt. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu maar Schuttekamp beseffen! Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen. Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen. Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, tijdens het Uit je slurf kuchen , gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is!!!!
Isabelle Saldjian
Isabelle Saldjian - Hotel de Blanke SABEL
Hotel de Blanke SABEL verkoopt wederom zondag a.s. alle gevonden voorwerpen van de laatste maand per opbod! Het gaat hier om een zeer grote collectie van: Lingerie, Kleding, GOGOJurkjes, Kostuums, Schoenen, Laarzen en een STRAPON. Ook diverse accessoires, veel in grote maten!
Ar Babette
Ar Babette - borstverkleining
Al jaren zit ik erover te denken om een borstverkleining te laten doen! Pijn in mijn nek, schouders, rug en meer ellende als ik mijn man zijn dikke neger aan het wurgen ben…... Om over mijn geweldige zelfbeeld en het kopen van passende kleding nog niet eens te spreken.. Voor de zomer is chill want dan kan ik een nieuwe bikini aan zonder die dikke striemen in mijn nek van de bandjes en tussen mijn dijen van het SLIPJE! . Tijdens de zomer is chill omdat je dan niet zoveel lagen kleding aan hoeft te trekken.. En na de zomer dan heb je tenminste juist geen zomerkleding icm die sportbeha die je nog best een tijdje aan moet... leuk toch????

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook