This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hilda
Hilda - 4 Items
Hai! Deze VROUW, in seks onderdanig, zoekt extreme vernedering. Ik zoek contact met een vrouw die mij wil dwingen om haar poep te slikken. Verder SM-spel/dominantie graag, maar niet perse nodig. Een bescheiden vergoeding is mogelijk in bitchcoins. Anders spoel je het toch maar weg, dus denk er eens over. Dit is een serieuze oproep!!
Hilda
mijn leren slipje zonder kruis........
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hilda
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hilda
bike
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hilda
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Stef van Engen
Stef van Engen - ik krijg er terug een stijven van
HALLOKES! Gister een gedragen slipke weze halen en amai zo passioneel kussen en het n#uken ik krijg er terug een stijven van als ik dit aan het tippen ben. alleen het pijpwerk vond ik wat minder (te veel tanden!). maar voor de rest een echt GFT van de bovenste plank! we hebben dan ook 2 uur genoten van elkaar en dat voor maar € 100,-. !! Ik schrijf da’s toch geen geld om uwe boxer dicht te kitten???
Van Keulen
Van Keulen - een gedragen slipje opgehaald
Ik heb gisteren nadat ik bij mijzelf een Careltje had gedaan bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald! Ze is aanvankelijk wat terughoudend maar zoenen lijkt wel haar hobby te zijn.... heerlijk voluit en onophoudelijk doorgaan.... Daar krijg je wel zin van.... Later als je haar erogene zones weet te vinden en haar goed weet te bespelen kan ze geweldig en intens klaarkomen..... (ze leek wat verbaasd over haar eigen orgasme...) Daarna is het gewillig en passievol n#uken met haar in allerlei variaties....!!! Tja, ik kan niet anders zeggen dan een leuke lieve meid, beschaafd type, ietwat terughoudend maar met wat overtuigingskracht laat ze dat graag varen.....mmmmmm Ik ga zo nog “ ene stukje fietse! “
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - je buurvrouw
Je moet je buurvrouw smeden als ze heet is!
Constance Verkouwen
Constance Verkouwen - lekker gedragen slipje
De eerste keer dat iemand bij mij een gedragen slipje komt halen laat ik het speelgoed altijd in de lade. Er zal nog genoeg tijd zijn om over sekspeeltjes te leren en ermee te spelen tijdens het balhoesten . Laat de eerste keer, dat je een lekker gedragen slipje gaat halen dan ook, simpele pure liefde zijn zonder Staafmixer! Lekker toch??
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - borstvergroting
Hallo dames, Ik ben niet echt een poster, meer een stille meelezer. Ik zit nu met een vraag, waar jullie me misschien mee kunnen helpen. Ik denk al jaren over een borstvergroting omdat ik nu gewoon helemaal MEGAGROTE TIETEN wil (liefst ook nog bikkelhard!)! Ik heb nooit stappen ondernomen, maar nu ben ik er echt klaar voor. Nu blijkt alleen dat je voor een privékliniek heb je een verwijsbriefje nodig. Wie o wie weet waar ik deze kan krijgen?????
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - blootfoto’s van je FOEF!
Ook wij zijn een jong stel en op zoek naar een vrouw die de fantasie van mijn vrouw werkelijkheid wilt laten worden en haar wilt verwennen. Geen trio maar puur verwennerij voor mijn vrouw. Lijkt het je wat? Stuur ons snel een berichtje met een paar blootfoto’s van je FOEF!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook