This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

FAY
FAY - 1 Item
HEY ! Ben jij toe aan een erotische massage? dit is een serieuze oproep! discretie gegarandeerd!! Deze leuke goed uitziende LESBO uit Bilthoven zoekt een lekker gleufdier dat wel eens erotisch geschoren zou willen worden gevolgd, gevolgd door een geile erotische massage! Gewoon zodat je eventjes in een andere ontspannen wereld gebracht! Ik doe bijna alles precies volgens jou wens. Maak het eens mee! Geen tijdslimiet. Heel gezellig en ontspannen! heb je vragen, aarzel dan niet, en mail me....
FAY
mien slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rolf Katje
Rolf Katje - Been/voet tegen de muur tijdens het Jannen
Been/voet tegen de muur tijdens het Jannen. Met deze techniek doe je ook nog iets aan beweging. Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen (als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk) Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. je ligt nu als het ware iets naar boven met de onderkant van je lijf. Voor wat extra "gevoel" laat ik altijd mijn onderbroek om mijn been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu lekker aan het Jannen bent en klaarkomt, kun je over jouw eigen lijf klaarkomen. Sommigen, zoals ik, kunnen hierbij inmiddels ook al in hun gezichtje klaarkomen!
Brandana Platjes
Brandana Platjes - zoekt extra sexy vrouw voor ruige straatsex
HOYHOY ! Deze sympathieke vrouw van leuk stel zoekt extra sexy vrouw voor ruige straatsex! Leuk dat je even kijkt en leest. Ik ben getrouwd met ene JORIS en zoek een lieve sexy vrouw voor heerlijke seks samen. Dus alleen vrouw / vrouw seks, hij is wel aanwezig maar kijkt en geniet van ons, zonder trio ofzo (hij is waarschijnlijk wel zijn handpalm aan het warmen), dat willen we voorlopig niet. Liefst zoek ik een langdurig contact. Ben jij een lieve sexy vrouw en denkt mmmm , dan lijkt me wel wat reageer gerust ik reageer altijd. Eventuele kosten voor een date zijn altijd op te lossen. Ik heb nog geen ervaring maar leer graag, jij ook?? ik wacht op leuke en serieuze reacties , geen stellen en geile mannen !!! Wat vindt je van me?? lekker genoeg om te ontdekken?? Knufje onder je navel! Ik doe het zowel betaald als gratis!
Roy Crocque
Roy Crocque - mijn Puddingbuks kon ontlasten
Dag allemaal! Gisteravond in de BLUE OYSTER BAR kwam ik al gauw enkele bekende gezichten tegen. die we dan ook zeer vriendelijk begroeten zo als altijd. we zijn toch heren/gentleman voor iets of niet? Me dan maar naar de eet tent begeven om even wat te gaan snijden. Pistoleke met kaas en een taske koffie dat gaat er altijd in. Alleen de broodjes waren van de dag ervoor je zag dat het opgewarmde broodjes waren van de dag er voor. Ik moet toch eens dringend culinaire begeleiding gaan geven aan de jongens! Maarja voor te eten was ik niet gekomen. of toch wel? Want wat moet ik toch altijd uit je nek kletsen om naar hier te rijden! Anyway, de maag zat vol en ik ging op zoek naar een stel lekker mooie BLOTE TIETEN zodat ik weer eens lekker mijn Puddingbuks kon ontlasten!
Anna Rokitama
Anna Rokitama - wijze woorden
Een hongerige maag heeft geen oren!
Claudi Nesbitto
Claudi Nesbitto - vraagprijs is 1 bitcoin.
hoihoi, ik heb nog een leren broek zonder kruis te koop, zeer erotisch. Maat L, kleur zwart. Slechts één keer gedragen in een GLIJHUIS! Verkoop in verband met overlijden. Bijbehorend zwart leren veter gilet wordt in andere advertentie ook te koop aangeboden. Ik heb trouwens ook nog een zwart lak korset met open borsten. Het korset is verstelbaar aan de achterzijde met veters en aan de voorzijde heeft het korset 3 sier-gespen. Materiaal: 100% polyester met polyurethaan coating. kleur: Zwart met rood. Bel me of kom langs! Ps. vraagprijs is 1 bitcoin.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook