This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sienneke
Sienneke - 1 Item
HI! Ook goedemiddag/avond allemaal wie wilt er met mij lekker chatten/mailen of misschien wel een keer meer met deze onervaren maar gewillige LESBIAN ?? Ik BEF je met alle plezier en ben voor alles in en je mag bij mij ook in BITCHCOINS betalen………. xxx
Sienneke
lekker slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Paul Glasses
Paul Glasses - Het begint bij mij allemaal met fantasie
Fantaseren. Het begint bij mij allemaal met fantasie als ik weer eens mijn 7 gradenhoek aan het meten ben ! Als ik er klaar voor ben om een gedragen slipje op te halen om vervolgens met een andere vrouw te vrijen moet ik er ook al over nagedacht hebben. Wat zijn zulke gedachten als je jouw ballen aan het behangen bent? Gooit zij je op bed en doet ze het met jou op haar manier? Of ga je lekker in je blootje met een bikkelharde TAMP in de achtertuin zwemmen? Er is een gezegde, je moet het je eerst kunnen voorstellen voordat je het kunt gaan doen….
Chantalle
Chantalle - geile sextoy
Psst, ben jij dat lekkere geile wijffie die eens heerlijk op haar wenken bediend wenst te worden (sexueel) alsjeblieft bel me dan!!!! Als je wilt heb ik ook een geile sextoy for you !
Ko de Kraker
Ko de Kraker - Koffie verkeerd trekken
Ik heb inderdaad niet veel meer de gelegenheid gehad om de laatste maanden naar een GLIJHUIS te gaan mede ook vanwege privé omstandigheden (lees impotentie!) Gelukkig was er bij tijd en wijlen wel gelegenheid om mijn Bock te paaien, met mijn pretraket te spelen, af en toe lekker Koffie verkeerd trekken en zelfs mijn eigen omelet te klutsen, maar gisteren was het weer raak! In de barruimte oogt het heel rustig en ik besluit na eerst nog bestookt te zijn door een opdringerige Roemeense uit Hoermenië te gaan lunchen in de “ eettent” . Ook daar word ik niet met rust gelaten door haar want ze komt de tent binnengelopen en komt recht tegenover me zitten en tijdens het eten van haar broodje Paling klaagt ze ook nog eens dat het de laatste maanden niet meer zo wil vlotten met eurootjes verdienen,en inderdeed ik zie haar de rest van de dag nog amper kameren,wel probeert ze me regelmatig aan te klampen maar ik negeer haar natuurlijk! Ik ga dan nog liever een Jasje n#uken!
Felixa Burleson
Felixa Burleson - of je lesbisch bent
Om te antwoorden op je vraag: kunnen mensen zeggen of je lesbisch bent of niet? Mijn gok is dat ze het gewoon aanvoelen dat er aan jou iets is dat open is. Misschien hopen ze gewoon dat je lesbisch bent. Je kunt zelfs signalen afgeven waar jezelf niet eens van bewust bent, want nu STA je OPEN voor deze vorm van flirten of penetreren……
Gretel
Gretel - Realistische verwachtingen hebben
Realistische verwachtingen hebben. Je eerste keer dat je een gedragen slipje gaat halen is alleen om haar lichaam te leren kennen, om te weten hoe je haar kunt opwinden en te weten te komen wat jullie aantrekkingskracht tot elkaar is. Een orgasme kan de eerste keer bereikt worden maar misschien ook niet. Dat is geen probleem. Het punt is om fysiek dichtbij elkaar te kunnen komen, en je gevoelens van liefde of verlangen te kunnen uiten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook