This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Aappiej
Aappiej - 1 Item
Hallo spannende mannen en vrouwen van Nederland! Wat leuk dat je naar mijn advertentie kijkt, ook spannend te weten dat er mannen en vrouwen mijn foto zien en tekst lezen. Als je weet wie ik ben zeg het dan tegen mij en alsjeblieft niet tegen iedereen behalve mij!! Ik heb ondanks mijn leeftijd zeker door het lopen en zwemmen wat ik veel doe een redelijk goed uitziend lichaam. Inmiddels woon ik 24 jaar samen en is het vlammetje gedoofd zeg maar, veel mensen die ook een lange relatie hebben zullen begrijpen wat ik bedoel. Dus: wie wil komen blazen om het vlammetje weer op te doen laaien tot grote warme vlammen? Contact me dan eens…..
Aappiej
mijn foefke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

L.Hannes
L.Hannes - een paydate
Hoi. ik ben op zoek naar een leuke moeder met dochter die een lekkere verdienste wel ziet zitten (ik betaal alleen met bitcoins!) . Lijkt het je leuk en opwindend eens een paydate te doen? Ik zie er wel goed uit en ben zeer ruimdenkend ingesteld. Uiteraard discretie verzekerd.
Masuki Hozami
Masuki Hozami - eens beetje Sudocrem rond je vagina
Hai, smeer net als ik ook eens beetje Sudocrem rond je vagina en tussen jouw schaamlippen! Het werkt bij mij altijd prima, zeker als ik op een avondje een klantje of 7 afwerk! Let op! Niet in je vagina smeren! Als het ook branderig voelt in de vagina, doop dan gewoon een tampon in gewone witte volle yoghurt en breng die vaginaal in. Wel een beetje een geklieder, maar de koude yoghurt stilt de jeuk, en helpt om de zuurtegraad van jouw YONI weer op peil te krijgen!
Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - homo of lesbisch
Dag hoor! Als je homo of lesbisch bent,waarom vinden vele het dan erg als ze roepen,"heej homofiel"?Ik ben nederlandse en vind het toch ook niet erg als ze mij roepen met "heej nederlandse"? By the way…mij mogen ze gerust aanspreken met lesbo hoor.Ik ben trots op datgene wat ik ben,ookal ben ik eigenlijk bi!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - een gedragen slipje
Lieve dames! zorg er s.v.p. altijd voor dat je voldoende opgewonden bent voordat een slipjesklant je penetreert!!! Anders staat de deur op een kier en krijg je last. Die deur moet open! Dus neem vooral de tijd en zorg dat jouw FOEF altijd lekker NAT is als iemand, zoals ik, een gedragen slipje bij je komt halen!
Anoushka Plassterk
Anoushka Plassterk - gemiddelde penislengte
Hey jij daar! vroeg jij je ook altijd al af of het echt waar is dat negers een grote penis hebben? Afrikanen hebben inderdaad een grote penis, maar het is niets vergeleken met de mannen uit het noorden van Zuid-Amerika. Zo hebben de mannen uit Ecuador een gemiddelde penislengte van 17,77 cm en de penis van de Colombianen en Venezolanen is gemiddeld 17,03 cm! Hoe leuk is dat??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook