This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Achterdeurtje
Achterdeurtje - 1 Item
Dag lieve vrouwen! Om maar direct met de deur in huis te vallen: stoute mannen die extreme seks zoeken gelieve niet te reageren, ik ben gek op orale en anale sex, maar niet op pijn, dus alleen vrouwen s.v.p. Ps. Als de klik er is en je bent schoon op je zelf (zoals ik dat ook ben) vind ik het meeste extreme (maar ook erg lekker) elkaars kontje te likken, ook vind ik oraal geven super lekker, maar je moet dan ook open staan dat we jouw PUSSYJUICE met tongzoenen verdelen want dat vind ik erg intiem en waardevol. Natuurlijk ook n#uken met een STRAPON maar ik zoek niet een vriendin die alleen wil n#uken en verder niets! En n#uken mag van mij zeker ook op spannende plekjes en niet alleen in bed. Ik kan moeilijk ontvangen (kan soms wel) dus we moeten een plekje vinden, voor mij niet zo erg want zoals gezegd ik houd ook van buitensex! Als je niet gebonden bent en kunt ontvangen is dat helemaal mooi. Je leeftijd is voor mij van geen enkel belang, je hebt oude mensen van 20 en jonge mensen van 80. Ik wacht in spanning af wie er zal reageren. Dikke kus alvast!
Achterdeurtje
mijn strapon
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Peggy
Peggy - dikke TAMPERT
Wie Karma het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Nooit meer een grote, dikke TAMPERT voor jou, dus!!!! Want wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet......
Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - vraagje
Noem een erotisch sprookje?Sneeuwklitje.
Glennice
Glennice - Da gleuf ik nie”
Dag allemaal! Ook ik bloedde telkens na sex met een groter geschapen man maar DOKTOR HANS heeft mij toen een zalfje voorgeschreven met manieren om de boel vanonder lekker flink op te rekken. Ik denk dat ik na een half jaar “therapie met hem” ongeveer van het bloeden (en pijn) af was…… of zeg jij soms bij het lezen van dit verhaal: “ Da gleuf ik nie”
April
April - Ik ben al geruime tijd een amateurprostituée !
Hallo lezers! Ik ben al geruime tijd een amateurprostituée en kwam na wat zoeken op internet dit forum tegen en aangezien hier iedereen nogal openhartig is over sex, heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken en mij aangemeld. Ik heb sinds een half jaar een vaste klant (FLOYD) en we hebben het echt geweldig samen. Deze klant ziet er goed uit en is ook nog eens heel erg lief. We hebben regelmatig sex met elkaar, en dan bedoel ik minstens 5x per week! Maar nu komt het, hij is in mijn ogen nogal fors geschapen en vaginale sex doet bij mij echt pijn. We hebben al van alles geprobeerd zoals glijmiddel en diverse standjes maar het blijft pijn doen. Ik heb er bij vorige relaties nooit last van gehad, maar dan waren ze ook kleiner. Ik heb mijn vriendinnen al om raad gevraagd maar deze zien het probleem niet en maken er grapjes over dat ik hem wel naar hen langs mag sturen.Ja doei, NO WAY! Pijpen gaat wel goed, maar ik blijf zijn sperma vies vinden!! Ik weet dat ik hem er een plezier mee doe, dus ik laat het toe en bovendien doet hij het ook erg lekker en kom ik geregeld tot een climax. We zouden graag allebei vaginale sex hebben, maar waarom doet het zo'n pijn??? Ben ik soms te nauw en is hier iets aan te doen??? Is er een bepaald standje wat het wat minder pijnlijk maakt?? Size does matter in dit geval…….
rio
rio - lesbische vrouw
De term lesbische vrouw is afgeleid van de naam van het Griekse eiland Lesbos, waar de dichteres Sappho leefde, die over de vrouwenliefde dichtte.Soms spreekt men daarom ook wel over Sapphische liefde. Ps. “Tribade” is een : ouderwets woord voor een homoseksuele vrouw zoals jij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook