This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Achedoosje
Achedoosje - 1 Item
He lekkertjes van Nederland. ik ben een biseksuele dame en ben op zoek naar sexueel contact met leuke lesbische meisjes. Gewoon voor een gezellige avondje stappen houden maar ook voor gezellig thuis samen op de bank een pornofilmpje kijken. Na een gezellig avondje heb ik meestal de behoefte om te vrijen en wie weet wil jij ook wel vrijen met mij. Heb je zin in een gezellig avondje laat dan een bericht achter bij mijn profiel!
Achedoosje
lekker foefje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pielar Sastra
Pielar Sastra - Ik dacht dat ik vaginisme had
HOIHOI sniftertjes! Ik heb jarenlang een klant gehad die groot (lees: dik) geschapen was en ik had er ook moeite mee, was pijnlijk. Ik dacht dat ik vaginisme had... Maar... ik heb nu een vaste klant met een penis van normale dikte (wel lang, maar gewoon mooi formaat qua dikte) en heb nergens last van, zelfs niet bij ANAAL! Moraal van het verhaal: penissen kunnen wel degelijk polsdik zijn!
Bruce van Ballegooien
Bruce van Ballegooien - zo'n dikke TAMP
Psssst, waar heb jij bij je vaste klanten nou last van? Doet het pijn omdat hij net zoals ik, zo'n dikke TAMP heeft, of heb je misschien last van de lengte? Tja, qua dikte; een vagina is enorm elastisch en tenzij de boel " droog loopt " (of jij vaginistisch bent) maar dan zou dat altijd moeten passen! Is het probleem de lengte, dan zijn er natuurlijk allerhande standjes ( sex positions levert een hele berg hits op ) die je uit kunt proberen; vooral die waar jij in controle bent. (helaas voor jou geen DOGGY dus! )
Ed
Ed - De pot funderen
Wie houdt er hier ook zo van: een dino kleien , Uit de bilnaad gieren , Uit m'n sterretje brullen , Een bruine punt of splinter uit mijn rug drukken of halen , Even mijn ruggegraat verleggen , Een fax uit Darmstadt versturen , Een anaalyse maken , Een zak tuinaarde openscheuren , De rug met een stippellijn verlengen , De sik verzetten (Twents) , Er een barretje of 3 achter hebben staan , De pot funderen , Een uitdraai maken , Uit de broek hoesten , Uit de kont kotsen , Effe mijn rug uit drukken , gewoon lekker Downloaden dus…………
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - strondbaviaan
HEY! Je bent een ontzettende: Laagvliegende strondbaviaan, Labbekak, Labellopotjes, pijpert, Lafaard,Lafbek, Lamagezicht, Lambak, Lamlul, Lampekap, Lampelul, Lampenhoer, Lamstraal, Lamzak, gewoon een vieze Landlopert dus…………..
Neeltje Poekepoek
Neeltje Poekepoek - nieuwe poes
wil je een nieuwe poes? neem mij dan gewoon ik heb een hele mooie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook