This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Afrodietje
Afrodietje - 1 Item
Hallo allemaal~! Je bent lekker. lief en weet hoe je me moet verwennen (Op elke vlak!) Liefst een geile vrouw die weet hoe ze me moet behagen....... Ps. Ik zit op dit moment tussen twee opleidingen dus heb voldoende tijd! Dus kom op en doe mijn slipje uit!
Afrodietje
tja....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Irma Doris
Irma Doris - dikke en grote bobbels
Hallo allemaal! Wie herkent dit??? 2 dagen geleden nogal last gekregen van: nogal dikke, opgezette en zeer pijnlijke lymfeklieren aan beide kanten, dikke en grote bobbels te voelen aan beide kanten onderhuids • erge fysieke vermoeidheid en ook psychisch uitputtend, onmogelijk activiteiten te ondernemen door ernstige hoeveelheid pijn • bultjes worden steeds meer elke dag/elke paar uur • partner heeft 2 kleine, rode bultjes op penis ontdekt waar ook pus uit kwam, deed geen pijn (misschien iets anders?) Hoor graag van jullie, bedankt alvast!
Floyd
Floyd - Een krimp van 5 centimeter
Wie herkent zich ook in dit verhaal? Bij koud weer of contact me koud water, krimpt mijn DONG en mijn scrotum aanzienlijk in omvang. Een krimp van 5 centimeter van de penis is bij mij heel normaal. Mijn mannelijk ego is erg gevoelig voor de lengte van mijn TAMPERT. Net zoals ik zal dus vrijwel geen enkele man in het openbaar toegeven dat hij een kleine DONG heeft. De industrie haakt daar gretig op in en versterkt middels reclame-uitingen het gevoel bij de man met een ‘kleintje’ dat hij minderwaardig is en probeert vervolgens allerlei producten aan die persoon te slijten waarmee de lengte van de penis aanzienlijk zou worden vergroot. Trap daar dus niet in!
Biafra
Biafra - een bruine stropdas punniken
Wie houdt er hier ook zo van: Schijten , Kleien , Keutelen , Meuren , Bouten , Drieten (Achterhoeks) , Bamsen , Reutelen , Ruften , Batsen , Dirken , Reetracen , Trompetteren , Metselen , Drukken , Toileteren , Werk aan de Winkel , Een bruine trui breien , De wc-eend voeren , Sanitair relaxen , Een (bruine) beer verzuipen , Bielsen leggen , Bruintje uitlaten , De rug snuiten , Omgekeerd eten en een bruine stropdas punniken????????
vickey vriemels
vickey vriemels - mijn dochter te kussen
Verontwaardigd roept mevrouw Van Vries tegen de loodgieter: “Hoe heeft u dat ooit gedurfd, mijn dochter te kussen in die donkere kelder?” Antwoordt de loodgieter: “Dat vroeg ik me ook af toen ik haar later in het licht zag.”
Kerst Boomsma
Kerst Boomsma - BLUE OYSTER BAR
Me laatst in BLUE OYSTER BAR gezet waar ik aan de babbel was geraakt met een Franstalige Belg. Kan nooit geen kwaad je talen een beetje onderhouden. Na 20 min kwam een DVP met onzettende mooie BORSTEN voorbij die me eerst niet zag zitten. maar ik dacht foert als ge nie komt naar mij dan ga ik met u niet op de kamer! en na 15 min had ze me dan toch gezien en kwam ze een gelukkige verjaardag wensen. Ik had me die dag al tegen mezelf gezegd dat ik niet met haar naar de kamer zou gaan. maar het vlees was weer zeer zwak, dan toch met haar naar de kamer gegaan, voor een geile befsessie! Uiteindelijk toch weer een witte kerst in april!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook