This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Appelflapje
Appelflapje - 1 Item
Hoi. ik zou het leuk vinden om hier leuke lesbische meisjes te vinden waarmee ik misschien leuke dingetjes kan doen. Paar dingetjes over mezelf: happy. lief. gevoelig en beetje gek!! Maar kan ook best kattig uit de hoek komen. Liefst meisjes tussen de 23 en 35 jaar. dat zou leuk zijn!
Appelflapje
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rolf Katje
Rolf Katje - THE BLUE OYSTER BAR
Gisteren lekker hapje gegeten in THE BLUE OYSTER BAR! Goed te pruimen en weer eens wat anders dan mezelf twee keer afschudden ! Goede keuzemogelijkheid en ik zelf laat me rijst met kipstukjes in een lekkere rode saus opscheppen met wat rauwkost erbij. Ook komt even later AAD de tent in een leren broek binnenlopen en hij komt bij ons zitten om zijn bordje eten te verorberen. Wij hebben nog een kleine discussie over service en optick fuck gehalte van de dames populatie en hij vertelt (onder een hap met veel saus) dat er op een bepaalde Gangbang een paar echt geile meiden aan de slag waren geweest die niet van ophouden wisten,verdorie nou ben ik de naam kwijt maar AAD zal hem nog wel weten! Ik zeg: Shaken, not stirred!!!
Connie Komen
Connie Komen - met een echt te kleine penis
Bij mannen, zoals jij, met een echt te kleine penis - 5 tot 10 cm tijdens de erectie - kan soms een penisverlengende operatie worden uitgevoerd. Omdat een deel van de penis zich in het lichaam schuil houdt - ongeveer 1 tot 3 cm – kan die lengte middels een operatie naar buiten worden gebracht. Het lijkt weinig maar voor iemand met een penislengte van 5 centimeter is verschil aanzienlijk. Niet bij alle mannen slaagt een penisverlengende operatie, maar veelal vinden mannen met een te kleine penis baat bij zo’n operatie. Waar wacht jij dus nog op??
Corry  Huijsmans
Corry Huijsmans - met een vriendin naar een GLIJHUIS geweest
Hallo allemaal! Wie herkent dit??? 2 dagen geleden met een vriendin naar een GLIJHUIS geweest en nu nogal last gekregen van:• vocht of etter/pus uit een aantal bultjes • zeer dikke schaamlippen, erg opgezet en zeer gevoelig, ook extreem gevoelige/pijnlijke clitoris! Alvast bedankt!
Claudi Nesbitto
Claudi Nesbitto - Een Mitsubitchy
Hoe noem je een typische diva auto? Een Mitsubitchy natuurlijk!
victor
victor - lekker vrijen met Mieke Vuist!
Dag lieve dames! ! Deze lieve, zeer ervaren man likt heerlijk langdurig jou gleufje om je gegarandeerd meerdere heerlijke hoogtepunten te bezorgen met misschien wel een heerlijk orgasme!! discretie is geboden !! Andere handelingen zoals mijn spaghetti slappen en/of mijn slang hardhandig slaan alleen met jou toestemming !! Mail/sms me gewoon! Tot die tijd ga ik gewoon lekker vrijen met Mieke Vuist!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook