This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ademzuchtje
Ademzuchtje - 4 Items
Zo. dus jij hebt zin in lekkere geile sexlessen van een hete rijpe, geschoren dame? Dat kan! Ik wil je alles leren. ik zal uitgebreid de tijd voor je nemen en je mag zelf bepalen wat je wel en niet wilt leren. Je zult er een hoop geile dingen van op steken! Neem snel contact met me op! Ps. ik accepteer sinds kort ook BITCOINS!
Ademzuchtje
mijjn hete foefje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ademzuchtje
art
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ademzuchtje
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ademzuchtje
mijn vriendje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - ik penetreer daarom alleen nog maar dikke, rijpe en geschoren dames
HoyHoy allemaal! in de oude Indiase geschriften zoals de Kama Sutra worden zowel de penis als de vagina in drie groepen verdeeld, al naar gelang hun grootte – of kleinte. Bij de man betreft het de lengte en breedte van zijn penis, bij de vrouw betreft het de lengte en breedte van haar vaginakanaal. Het advies luidt poëtisch: Als je als man een Haas bent, bedrijf dan de liefde met een Hert. Als je als man een Stier bent, bedrijf dan de liefde met een Merrie. Als je als man een Paard bent, bedrijf dan de liefde met een Olifant! Zelf beschouw ik mezelf als een paard en ik penetreer daarom alleen nog maar dikke, rijpe en geschoren dames!
Christelle Hannecart
Christelle Hannecart - Retensteeltje
Hoe noem je een homosuele sprookjesfiguur? Retensteeltje natuurlijk!
Ed
Ed - even mijn rioolbelasting betalen
Ik heb ontzettende zin om ineens mijn krent op te rullen , Alles achter de rug hebben , Roet in het eten gooien , De aambeien schoffelen , Een taart bakken , Van knallenstein gaan , De nageboorte zal wel zo komen , Een blokhut bouwen , Een 'eitje' leggen (Limburgs) , De brune hengst op stal zett'n! (West-Fries) , Uit de heup kuchen , Een mol steken (oud-Nederlands?) , Een Forrest Dump maken (in het bos poepen) , Een bruinvis lanceren , Een bolus draaien , dus gewoon even mijn rioolbelasting betalen!
Anneloes
Anneloes - Escargots?”
Komt een man bij de dames van lichte zeden en vraagt: “Wat kan ik doen voor 20 euro?” “Mijn reet likken…” Dus die man stemt in en begint, maar dan zegt hij: “He bah, wat vies! Het lijkt wel of ik maaien zie!” Zegt zij: “Tja, wat wil je voor dat geld? Escargots?”
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - religie
Sex is mijn religie, dus laat ons gvd bidden!
Bergenia
Bergenia - 2 bedpartners
Dag allemaal! Ik heb vorige week 2 bedpartners gehad die gemiddeld waren en ondanks dat de 'sfeer' er goed in zat en ik altijd glijmiddel bij de hand heb was de penetratie best pijnlijk, zowel wat betreft de lengte als de breedte van hun DONG! Later werd het iets minder erg maar het bleef nog best wel pijnlijk… Momenteel heb ik een potentiële nieuwe vriend en we hebben nog geen seks gehad. Mannen in kleedkamers...^^ hij staat er om bekend staat dat hij het grootst geschapen is van zijn team. In een lollige bui heeft hij toegegeven dat zijn penis (eikel) 3 vingers breed is en iets boven de 20 cm. Ter info: hij is bijna 2 meter lang, ik 1m60. Ervan uitgaande dat de afmeting klopt (en dat maakt hem een stuk groter dan mijn exen)... is het stom dat ik me nu zorgen maak? Ik ben gewoon echt bang dat het straks simpelweg niet in mijn YONI past ……..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook