This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fleurtje
Fleurtje - 1 Item
Dag stoutertjes! Ik ben nu op zoek naar seks. ik heb een vriend. maar die kan mij niet tevreden houden met zijn kleine TAMPERTJE in bed! ik ben dus nu op zoek naar emailcontact. dus stuur mij een berichtje. en ik stuur je mijn emailadres! ik ben ook geintereseerd in geile vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die op zoek zijn naar geile seks met mij!! reageer!!! Over jou: lekker lichaam. goed in bed! niet op zoek naar een vaste relatie. maar alleen seks!
Fleurtje
spermaspray
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ramona Tusco
Ramona Tusco - Penissen op vakantie
Penissen op vakantie: Tja, als jij, net als ik, een feestvakantie wilt, raad ik je Rimini aan. De gemiddelde penislengte van de Italianen is namelijk 15,74 cm. Je kunt ook naar Chersonissos gaan, maar dat scheelt met 14,73 cm meer dan een centimeter. Als jij met je vriendinnen naar Marmaris gaat, hoop ik dat je geen Turkse man tegen het lijf loopt, want zijn penis zal rond de 14,11 cm zijn. De badplaatsen Ibiza en Salou raad ik je helemaal af, want de gemiddelde lengte van een Spaanse penis is 13,85 cm. Nuttig om te weten toch?
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - lekkere BLOTE TIETEN
Hoi, gisteren weer eens naar de garage van BOUDESTEIJN geweest om lekkere BLOTE TIETEN te kijken! Ontvangen door een zeer stoute blondine waar ik (de genotsfactor van mijn knots wel eens zou willen door laten exploreren) en een bondige uitleg gekregen over het wat er allemaal inclusief was en wat standaard geleuter over het prijsbeleid. Snel omgekleed en voor de eerste keer op ontdekkingstocht doorheen de garage. Eerst iets gaan eten (kipfricassé met rijst - lekker, niet meer dan dat..) daarna op zoek gegaan naar de sauna. Goede sauna, juiste temperatuur maar niettegenstaande er toch wat beren in de garage aanwezig waren zat ik daar gvd ruim twintig minuten alleen! Lekker veel dvp's en enkele zeer mooie exemplaren, eentje stak er wel qua looks ver bovenuit (zwarte haren, prachtige ogen en een ongelofelijk mooi gebruind lijf - zal wel de Poolse Spirma geweest zijn zeker!? Ze mag in ieder geval te allen tijde mijn piemelbrie karnen…..)
Chiquita
Chiquita - een kleine, strakke YONI
Hoyhoy.nl! Ik ben nu al een tijdje in therapie bij een bekkenbodemtherapeut omdat ik een kleine, strakke YONI heb. (ik heb er ook last van..) Maar het gaat nu al een stuk beter.. Ik kwam er eigenlijk omdat ik vaak blaasontsteking heb (ook vaak na de sex), dat is nu veel minder & leuke bijkomstigheid: de sex is leuker, fijner en bijna nooit meer pijnlijk. Ik zou iedereen hier echt aanraden om hiervoor een tijdje bij een bekkenbodemtherapeut langs te gaan.. het is wat vreemd, (ik dacht vooral voor oude vrouwen met plas problemen, hihi) maar het werkt! En ze vertelde dat er veel jonge meiden komen, vooral ook met vrij-problemen omdat ze allemaal een kleine YONI hebben!! Vinger ze weer allemaal………..
Mw. Stadhouders
Mw. Stadhouders - Paddentrek
Hoe noem je een kikker die masturbeert? – Paddentrek natuurlijk! Maar wat komt er dan uit zo’n kikker? Wat dacht je van : Kwak?
Berend Berendsen
Berend Berendsen - op zoek naar weer nieuwe lekkere kutjes
Na een paar teleurstellingen en een week sologitaar spelen (2 keer een dame die zonder bericht niet komt opdagen bij een paydate) ben ik weer op zoek naar weer nieuwe lekkere kutjes (zwart. wit. jong. oud..) Jouw kutje zou de volgende kunnen zijn en hoop dat jij dan wel komt opdagen! Bericht me dus…. Indien gewenst. eerst kennis maken met een kop koffie en een babbeltje. en daarna laat ik jou genieten van mijn kronkelende tong door je YONI en als je wilt ook je kontje. Regelmatig afspreken behoort ook tot de mogelijkheden. maar ook voor een eenmalige befbeurt ben je bij mij ook aan het goede adres.Aarzel niet en neem nu contact met me op. je zult er geen spijt van krijgen. Je leeftijd en hoe je er uit ziet is van ondergeschikt belang. goed verzorgd en hygiëne wel. s.v.p. geen financiële voorstellen meer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook