This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anne-Maud
Anne-Maud - 1 Item
Hoi. ik ben eindelijk verlost van mijn nogal opdringerige POOIER en nu wil ik SEX. klinkt misschien raar maar!!!al dat stiekeme gedoe ben ik nu wel zat ! Nu ik de vrijheid heb wil ik er ook onverzadigbaar van gaan genieten ! Met mannen/vrouwen of paren. Leeftijd onbelangrijk en geen financiële bedoelingen met uitzondering van BITCOINS..
Anne-Maud
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carl
Carl - een exotische uitziende dame
Tja, bij het nuttigen van mijn eerste kopje koffie vanmorgen in de MAC viel mijn oog direct op een exotische uitziende dame met wie ik zowaar aan de praat raakte. Ze vertelde me dat ze met een klant zat te praten die kwam maar niet van de pot(ik gok een darmpatiënt), Maar ze was hier immers toch ook om de kost te verdienen dus had ze er geen problemen mee om ook mijn hamster te laten hijgen! Dat begreep ik wel, dus dat liet ik haar doorschemeren. Ze is gezellig bij me komen zitten en liet me subtiel merken dat een pot lekkere seks in het vooruitzicht lag. Oh ja, ze is eind jaren 20 en komt uit Cuba. Op mijn verzoek hebben we eerst nog een minuut of 10 verder zitten praten, voordat we naar een hotelkamer zijn gegaan. We zijn een uur op de kamer geweest. De seks was echt meer dan prima, een leuke bijkomstigheid was dat er een aantal spiegels waren, blijft toch altijd leuk. Anyway, mijn dag was meer dan goed begonnen in de MAC!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - Peter staat voor de rechter
Peter staat voor de rechter omdat hij zijn vrouw heeft doodgeschoten, toen hij haar met een vreemde man in bed aantrof. Waarom hebt u eigelijk uw vrouw neergeschoten?wil de rechter weten. Ach zegt peter, het leek mij handiger om 1 keer mijn vrouw dood te schieten dan iedere week een andere vent, toch??
Angéla
Angéla - vieze Lawaaipapegaai
HEY! Dit bericht is voor degene die gisteren even mijn onderbroekje kwam halen! Je bent een ontzettende Langharige beftekkel, een Langstaart, Lantaarnpaalhoer, Lantarenslet, Lapzwans, Lasagnelul, Latexnicht, Lauwbikker, Lauwwaterdrinker, met je Lavabosmoel, zo’n vieze Lawaaipapegaai……………………………………………
Maria Lambers
Maria Lambers - ambeienbeffer
Met durex om je knuppel verlies je geen druppel…. of niet dan ouwe aambeienbeffer????
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - mijn nieuwe POOIER FLOYD
Dag hoor! Al vanaf het eerste seksueel contact met mijn nieuwe POOIER FLOYD liep het al niet van een leien dakje bij mij. Dus ik bezocht een aantal keer ene DOKTOR HANS. Eerst bleek ik vestibulitis te hebben volgens haar en liet ik daar een kleine ingreep voor doen. Ik hoopte dat de pijn tijdens de penetratie van FLOYD opgelost zou zijn maar dat is het alles behalve. Hij zei me dan dat ik me maar moest leren ontspannen, en dat het voor hem geen enkel probleem was, maar dat heb ik nu volgens mij wel geleerd maar de pijn blijft. Wat moet ik nou tocj GVD doen??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook