This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lodie
Lodie - 1 Item
Leuke dame zoekt sekscontact/relatie met andere lesbo’s. Hallootjes! Ik ben ontzettend benieuwd wat er gebeurd op sites zoals deze. Ik houd er zo van om nieuwe dingen uit te proberen, maar ben vaak te verlegen om op iemand af te stappen. Dus ik kan het altijd eens via deze weg proberen. Ik val wel op vrouwen met een ondeugende blik in de ogen, en leeftijd is niet belangrijk voor mij. En van vrouwen die ruimdenkend zijn, en een behoorlijke “ tunnel” hebben……
Lodie
mijn Foefje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - sappig en vol zaad
Jongens zijn net meloenen : sappig en vol zaad ! of ben jij soms ook zo/n aambeienschoffelaar????
Dietlinde van der Broeck
Dietlinde van der Broeck - Lintwormlikker,
Dag vieze Lintwormlikker, Locomotrutfant,Loempialul,Loempiavouwer,Loerak,LogaritmeLompe,oude Lompe ezel, vieze LompelulLmet je onglijer, look a like, Lord of the strings, Lorejas, ouwe grijze Lorrekut, kortom en echte Loser!
Hendrikus
Hendrikus - ich bin ein Bär.
Ich hab drei Haare auf der Brust, ich bin ein Bär. Ich zähl sie jeden Tag, es werden halt nicht mehr. So ein Bär scheut in der Tierwelt überhaupt keinen Vergleich, man kann mit Bären prima kuscheln, denn so ein Bär ist herrlich weich. Wer´s einmal ausprobiert hat, will immer mehr. Ich hab drei Haare auf der Brust, ich bin ein Bär.
Jeffrey
Jeffrey - in de garage van Boudesteijn
Binnen in de garage van Boudesteijn waren gisteravond de jacuzzi's weer op juiste temperatuur. Het mocht nog ietsje warmer voor mij persoonlijk (dan komt mijn DONG iets beter uit), maar dit was ook wel o.k. In de natte ruimte heb ik gisteren trouwens de winnares van de prijs van de belachelijkste tatoeage gespot. Een (overigens ook heel knap) meisje had op haar onderrug "Giorgio Armani" getatoeëerd, met daarboven het Armani logo. Tja, ik wist niet dat Armani nu ook al een pooier was…………….
Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - veel last van jeuk en brand
Pssst, ik ben een jaar geleden erachter gekomen dat ook ik genitale wratjes heb. Deze zijn hele lange tijd weg gebleven. Vorige week heb ik voor het eerst weer seks gehad (zonder condoom) en ik heb de wratjes meteen weer terug. Ook heb ik last van zuur ruikende afscheiding en mijn kleine schaamlip is sinds toen behoorlijk opgezwollen. Verder heb ik veel last van jeuk en brand het soms een beetje. Wat zou dit toch kunnen zijn?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook