This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dushi
Dushi - 1 Item
Hey heren! Komend weekend wil ik niet weer met een droog onderbroekje thuiskomen, hebben jullie misschien nog een goed een idee? Over mij: sportief, gevoelsmens, woont op zichzelf, gezond voedingspatroon, geniet van de kleine dingen in het leven... Alvast bedankt! Ps. als je bij mij thuis komt neem je dan een ook pakketje superfoods voor me mee? Zoals: Chiazaden, hennepzaad, gojiberries... etc…..Bedankt alvast.
Dushi
slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - heuse sexmarathon
Zo gisteren na een lang tijdje weer gaan ontspannen, maar dat liep al snel uit in een heuse sexmarathon! Een weddenschap gewoon voor de fun liep alweer uit de hand, om13u50 kwamen we binnen en moet al zeggen wow wat vrouwen. Nog niet fatsoenlijk binnen nam een Poolse me al mee naar de kamer. 1-0. Nog niet veel later weer een Poolse als ik me het nog herinner weer de kamer op. 2-0. Toen even pauze en plots was het 2-2 want een vriend ging ook al 2 keer. Toen maakte ik de dubbele slag 2 Poolse samen, dus een triootje en daar wordt gelijk 4-2. Volgende keer zal ik een boekje meenemen om de namen te noteren want alles onthouden is onmogelijk whahahaha. Hij ging dan weer de kamer op en het werd 4-3 Toen zag ik een Macedonische en het was weer raak om voor de 4de keer de kamer in te gaan met de 5de dame van plezier. Tot mijn verbazing komt hij terug op 5-5 , maar we hebben het daarbij gehouden want het ging voor ons beide niet meer. We hebben goed gegeten en zijn dan rond 20u terug huiswaarts vertrokken met legen zakken geen euro meer over en alle zakken weer leeg dus! Wat een geslaagde dag was me dat wel………
Victoria Silvstadts
Victoria Silvstadts - ouwe Lullepijp
Hallo vieze Loslopende soa! Loslopende vaginale infectie, met je Luihoofd, ouwe Luilak, Luipaard,LuisLuizenbol,Luizenlul,Luizigaard,Lul,Lulblubber,Luldebehanger,Lulhannes,Lul,hoofdLulijzer, lekker in je Lullebadje, met je Lullelikkerm vieze Lulleloper, je bent gewoon een Lullenbijter, en je moeder is een Lullenknabbelaar, geile Lullenkotser, ouwe Lullepijp, Lullewatten, Lullo, Lulskie, stoute Lulvinger, ouwe Lulzuiger, Kortom: een heuse Lummelto!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - seks is goed
Seks is lekker, seks is goed, zo lang je maar weet met wie je het doet! En Love is the name , sex is the game forget the name en play the game with me………
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Harley Parkinson!
Hoe noem je een motor die heel hard trilt? Harley Parkinson!
Brigitta Blurp
Brigitta Blurp - huidskleurige bultjes
Hallo allemaal! Wie herkent dit??? 2 dagen geleden (nadat ene AAD een gedragen slipje bij mij kwam halen!) ineens nogal last gekregen van: • dikke, opgezette, huidskleurige bultjes (redelijk groot, 3 tot ongeveer 5 mm) rond vagina, anus en schaamlippen (binnenste en buitenste) velen met een hard puntje in het midden, zijn over de hele vagina verspreidt en liggen niet erg dicht tegen elkaar aan, sommige liggen wel op een rij van 4 maar niet veel meer • extreme pijn, steken en jeuk bij bultjes op de vulva (verhinderd fietsen en fatsoenlijk lopen en zelfs op de zij liggen in bed) Verneem graag!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook