This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vlekkie
Vlekkie - 1 Item
Ik zoek een geile seksbuddy ! Hoi daar, Wat leuk dat je komt kijken naar mijn advertentie, ik ben dus echt ontzettend geil en via deze weg ben ik op zoek naar een leuke jongen/man. Ik ben niet op zoek naar een relatie maar naar een leuke geile sexbuddy met een lekkere grote TAMPERT om geregeld mee te genieten! Om elkaar samen plezier te geven van geile ongeremde hete straatsex. Denk je dat jij die persoon kan zijn? Laat dan zeker een reactie na!
Vlekkie
mijn VAPOR!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AD
AD - een gedragen slipje opgehaald
Gisteren heb ik maar weer eens een gedragen slipje opgehaald in plaats van de hele avond mijn eigen paling uit te slingeren. Ik wist op voorhand dat de seks waarschijnlijk maar matig zou zijn. Als vijftiger voel ik me niet op mijn gemak bij jonge twintigers, maar dat was allemaal niet erg. Met deze prinses aan de rol gaan was op zich gemakkelijk 50 Euro waard. We begonnen lekker te knuffelen. Zoenen was helaas zonder tong, Na een tijdje geknuffel begon ze dan zelf richting droog n#uken te gaan, maar die boot heb ik toch kunnen afhouden. Vind ik nu eenmaal te riskant. Dan maar overgeschakeld naar oraal. Ze liet zich gewillig beffen maar mijn vingers moesten helaas buiten blijven. Haar pijpkunsten (zc) waren maar matig. Het intieme deel was dan wel weer in orde. Ze werkte goed mee, en het visuele genot is natuurlijk niet te onderschatten. Als ze je zo met een parelwitte glimlach op dat perfecte gelaat in de ogen kijkt dan kom je zo klaar. Ruim binnen de tijd kwam het hoogtepunt er dus wel degelijk aan!
Bertha Trouwborst
Bertha Trouwborst - extreme pijn en schurend gevoel bij lichte aanraking kleding
Hallo allemaal! Wie herkent dit??? 2 dagen geleden, nadat iemand mijn gedragen slipje is komen ophalen, ineens nogal last gekregen van: • extreme pijn en schurend gevoel bij lichte aanraking kleding, handdoeken/washandjes, waterstralen (douchen) of huid (vingers etc), naakt en wijdbeens liggen is de beste en vrijwel enige houding • vervelende jeuk en tinteling bij vulva en anus, Verneem graag van jullie!
Britany Nola de Wit
Britany Nola de Wit - wiskunde
Ik ben heel erg goed in wiskunde : jij + ik = 69, of niet dan ouwe aambeienlikker??
Keith
Keith - Ligt hij er als een zoutzak bij?
Hey dame! Kom je thuis ook niet aan je gerief? Heb je behoefte naar meer? Ligt hij er als een zoutzak bij? Valt hij zelfs in slaap of ben je nu gewoon weer lekker singel? Dan ben ik op zeker jouw oplossing!! Ikzelf ben al een tijdje alleen en zoek nu een geilie voor een spannende date. Ik ben er niet vies van om jouw pannetje uit te likken! Contact me maar………
Ashley Zietlers
Ashley Zietlers - lekkere lesbo’s
Hoi! Ik heb een probleempje. Ik val zowel op geile kerels als op lekkere lesbo’s (dat is op zich geen probleem!) en ik ben helemaal gek op lingerie. Nu heb ik laatst op een feestje bij een meisje thuis, stiekem een gedragen string van haar uit de wasmand meegenomen. Ik kwam er achter dat als ik daar aan ruik ik erg opgewonden wordt. Ik voel me erg schuldig dat ik iets gejat heb, maar stiekem vindt ik haar gedragen string zo geil... Help! Is dit erg raar, wie heeft dat nog meer?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook