This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

PouPou
PouPou - 4 Items
Ik kom wat bikkelhards tekort in mijn huwelijk! Dag lekkere kerels! Ik kom dus wat bikkelhards van een centimeter of 20 tekort in mijn huwelijk. De TAMP van mijn man die kwispelt nou eenmaal niet meer zo lekker en dat PENISPOMPJE biedt ook niet echt uitkomst….. Wil jij me leuke, diepe momenten bezorgen als mijn man gaat werken ? Laat me dan zeker iets weten, ik wacht op je. Xxx Ps. ik heb parkeerruimte, (ook voor vrachtwagens! )
PouPou
mijn bipsje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
PouPou
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
PouPou
sex!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
PouPou
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - bleke jongen met die bril
Ik ga dus zo weer even lekker : een dammetje bouwen , Even uit mijn aars beulen , Een laxatierapport opstellen , De aambeien smeren , Even wat per buizenpost verzenden , Hendrik begraven (Gronings) , Meneer de Bruin meldt zich , Nelson Mandela op de trein/boot zetten , Even Kluivert uit de selectie zetten , Wie niet betaald, moet er maar uit , Hij geeft al kopjes , Goh, ik wist niet dat ik het in me had... , Het is dringend ik heb al ontsluiting , Even naar die bleke jongen met die bril , Ps. Het was weer twee keer doortrekken vanmorgen!
Dinkla
Dinkla - je maakt je DONG bikkelhard
Pssst, doe eens het volgende: je gaat zitten, je maakt je DONG bikkelhard. Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst. Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer. Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand. Suc6 ermee weer!
Freya
Freya - een soort branderig gevoel rond de ingang van mijn vagina
Hey allemaal, ik heb even een vraagje want ik maak me toch wel een beetje zorgen. Sinds ongeveer woensdag heb ik last van een soort branderig gevoel rond de ingang van mijn vagina. Heb verder niet echt jeuk ofzo, alleen dat branderige gevoel. Nu heb ik vanmorgen dus met een spiegeltje even gekeken, nog nooit eerder gedaan dus ik heb ook eigenlijk niet echt een idee hoe het er daar uit hoort te zien, maar echt in de YONI zeg maar waar de TAMPERT in gaat zit rondom dat gat zegmaar wat kleine plekjes, wat lijkt op een soort minischaafwondjes. En wat witte afscheiding geloof ik ook, maar dat was niet zo duidelijk want ik wilde dat weghalen maar dat lukte niet zo goed. Het is niet opgezet en ook niet rood of zo, het brandt alleen! Ik dacht eerst aan een schimmelinfectie maar ik heb daar informatie over gezocht en ik heb dus de jeuk niet en het ziet er echt niet zo uit als op die plaatjes. Ik heb dus geen idee wat het is. Ik heb het wel eens eerder gehad maar dat was na de eerste keer seks te hebben gehad. Toen duurde het een paar dagen en was het over. Zaterdag heb ik voor het laatst betaalde seks gehad, dus ik weet niet of dat er mee te maken heeft? Ik slik de pil en mijn klanten gebruiken bijna altijd condooms!
Herman van Veen
Herman van Veen - mijn eigen amateurprostituée
Na snel twee dubbele espresso’s achterovergeslagen te hebben spoedde ik me vanmorgen direct naar mijn eigen amateurprostituée om bij te praten over mongtastikkerre en over de paar dagen vakantie die ze had genoten. ik heb al dikwijls over haar FOEF geschreven en nog heel veel vaker ben ik bij haar ‘binnen’ geweest, inmiddels ruim meer dan vijftig keer denk ik. We kennen elkaar nu zo’n vijf jaar en dan ontstaat er uiteraard een zekere band. Hoe ik die moet typeren weet ik niet precies, maar zeker is dat ik haar een prachtig mens vind met lekkere TITTEN en dat ze een prominent plekje in mijn hart heeft veroverd. Ik voel me bevoorrecht haar te mogen kennen. Gelukkig ben ik realist genoeg om dit de juiste plek te kunnen geven. Hierdoor zullen er geen ‘rare’ dingen gebeuren die tot mijn mentale of financiële ondergang zullen leiden en kan ik optimaal van dit superlieve vrouwtje genieten. Ik wou alleen dat ik wat vaker bij haar kon zijn en dan wat minder bitchcoins hoefde te betalen! Tot die tijd zeg ik: “Hitting the sack before you go to bed” !
Trui Halfmouw
Trui Halfmouw - homosueel koppel
Een homosueel koppel heeft knallende ruzie. “Lik mijn reet!” roept de één. Waarop de ander sneert: “Nee nee! Ruzie is ruzie!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook