This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zazoe
Zazoe - 4 Items
Volle dominante dame! Dag lekkere, geile SLIPSNIFTERS! Deze volle dominante dame is nu op zoek naar een stevige sexuele relatie. Zoals: bondage en sm, kinky sex vind ik allemaal geil om te doen! Ik zoek een zeer onderdanige man ,met VERVOER,die gul is (bitcoins!) .In ruil daar voor ben ik je liefje en laat ik al je onderdanige fantasieën uitkomen met mijn NATTE FOEF!
Zazoe
mijn kleine slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zazoe
dag!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zazoe
jesus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zazoe
leuki!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - Duitse snollie
HoiHoi, Gisteren werd ik in de Mac Donalds al snel onderschept door een mooi meisje! Wat gebabbeld over seks en vakanties en zij stelde een trio voor met haar "vaste" partner in crime, een Duitse snollie. Voor zover ik begreep was zij bezig haar de "kneepjes" van de amateurprostitutie bij te brengen en zij legde uit dat van al de meisjes waarmee ze al in trio gegaan was, deze de meest enthousiaste was en ook het meest open om fijne dingen te proberen. Ze mocht er trouwens ook best wezen qua uitzicht. Knappe brunette. Misschien enigszins te vergelijken met een jonge Brooke Shields, maar veel fijner van gelaat. Zoals altijd eerste maar even naar de parkeerplaats. Met zijn drietjes daar het voorspel ingezet! Het werd een heel goed trio. Niet het beste dat ik al gehad heb... Van de gewone trio's die ik heb gehad dus wel één van de betere!
Ellie MacDowel
Ellie MacDowel - Komt een man bij een hoertje
Komt een man bij een hoertje. ”Ik heb een raar probleem” zegt hij. ”ik heb een vreemde afwijking en als ik mijn hoogtepunt bereik raak ik 10 minuten in een soort coma. Gedurende deze 10 minuten moet jij met twee handen mijn leuning vasthouden, anders kom ik niet uit deze coma. “Geen probleem” zegt het hoertje en het feest gaat beginnen. Op het hoogtepunt gaat de man inderdaad helemaal buiten westen. Het hoertje pakt zoals afgesproken zijn ding, wacht 10 minuten en inderdaad hij komt weer bij kennis. “Gelukkig, daar ben je weer” zegt het hoertje. “ja”, zegt de man, “precies 10 minuten hè!!” “hielp het nou echt dat ik je leuning vast hield gedurende jou coma??” “nah…” zegt de man “niet echt, maar waarschijnlijk heb ik mijn portemonnee dit keer nog wél!”
Josieke Borsten
Josieke Borsten - sjossen
Veel mensen danken een goed geweten aan een slecht geheugen, weet jij bijvoorbeeld nog wanneer je voor het laatst aan het sjossen was?????
Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - een dildo in haar neus
HEY Aambeihaarwasser!! het is echt heus, mijn oma stopte gisteravond een dildo in haar neus!
Jacob
Jacob - wijze woorden!
Nieuwe bezems vegen schoon maar oude bezems kennen de hoekjes!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook