This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Snoeppie
Snoeppie - 1 Item
Hey hallo!!!! ik ben de chick next door :p en leek me wel leuk iemand hier te leren kennen. ben sinds kort verhuisd van Gouda naar Randwijk in Gelderland. Mijn ex had het er nogal moeilijk mee, omdat ik dan met de trein moest.... ohnee, ik moest naar hem telkens gaan :-/! alsof ik dat telkens kan doen.... en nie hoe beetje ego van hem vond ik dus zijn we maar uit elkaar gegaan. maarja, ik kan niet stil blijven zitten.... ieder geval niet lang alleen dus dan maar de kan grijpen iemand te leren kennen.... een leuke jongen? of een man? ja, ik ben heel voorzichtig, want vaak willen oudere mannen echt nix weten van een jonge dame en dan denken ze dat ze in de zeik worden genomen. nou ik ben een eerlijke meid hoor ;) Over jou: mijn ex deed moeilijk omdat de afstand te groot werd, sjeez, tis maar Nederland :S maar ok, als je in de buurt woont van Randwijk, be my guest, daar buiten is echt geen probleem hoor, zolang jij maar deze kant op komt hahaha Maar ok, weekendje bij jou moet ook wel lukken toch? ; Ps. Vrachtwagens kunnen 100 meter verderop parkeren en ik accepteer ook BITCOINS!
Snoeppie
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Spirma
Spirma - nog wat sperma
Dag allemaal, als ik ook even mag mee liften op dit topic want mijn vraag is voor mijn gevoel ook een beetje genant. Mijn vriend merkt bij het schoonmaken (na het klussen) dat er nog wat sperma bij hem is achtergebleven. Herkennen jullie dit ook omdat jullie vriend/man dit ook merkt? En zou er bij mij nu wel genoeg binnen komen????
Jacco Groningen
Jacco Groningen - Mag ik je poesje even zien
Ik liep laatst in het bos met een meisje. “Mag ik je poesje even zien?”, vroeg ik “Ah, nee hoor”, zei het meisje. “Ah, toe nou”, vroeg ik. “Ok dan”, zei het meisje en ze deed haar broek naar beneden. “Je hebt je slipje nog aan”, zei ik en ik vroeg haar het slipje uit te doen. “Ah, nee hoor”, zei het meisje. “Ah, toe nou”, vroeg ik. “Ok dan”, zei het meisje en ze deed haar slipje uit. Het was donker, ik kon het niet goed zien, dus ik hield mijn aansteker erbij. “Plas je daar ook uit?” vroeg ik. “Ja”, zei het meisje. “Dan zou ik nu maar gauw gaan plassen want hij staat in de fik”.
Boudesteijn
Boudesteijn - Flink aan mijn kallen trekken
De meeste jongens krijgen, net zoals ik, echt een onwijs lekkere en veel langer orgasme als ze tijdens het masturberen ook hun eigen anus stimuleren! Probeer het gewoon; ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat met wat spuug. Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kleine kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder is. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit DONG!
Kerst Boomsma
Kerst Boomsma - naar lekkere wijven te kijken
Hallo ik ben Kerst, ben getrouwd en zie er voor mijn leeftijd erg goed uit, maar ja dat is ook niet zo vreemd want ik zit 4 dagen per week in de sportschool. En dat doe ik al vanaf mijn twintigste, dus dan mag je er wel naar behoren uitzien. Ik train meestal laat in de middag of in de avonduren omdat ik ook werk heb ik overdag weinig tijd, mijn vrouw werkt ook maar die werkt ook drie avonden in de week, dus heb ik lekker de tijd om rustig en goed te trainen en naar lekkere wijven te kijken en dat doe ik dan ook met veel plezier!
Hildemara Vreugdenhill
Hildemara Vreugdenhill - een gevonden vrouwenslipje
In een rustig boerendorpje staat een boer met zijn zoon op het veld te discussiëren. Het gaat hier over een gevonden vrouwenslipje. Vader zegt: “Dit is een slipje van een oude vrouw” waar de zoon direct op inpikt en zegt: “Nee pa, dit is van een jonge vrouw.” “Maar neen”, zegt de vader terug, “‘t is van een oudere.” En zo blijven de twee nog wat verder ruziën. Tezelfdertijd passeert de pastoor en hoort de twee lawaai maken. Hij gaat bij de vader en zoon kijken en vraagt of hij kan helpen. “Wel”, zegt vader, “we vinden hier een slipje en mijn zoon zegt dat het van een jonge vrouw is en ik zeg dat het van een oudere is. “Tja”, zegt meneer pastoor, “laat mij eens zien.” Hij pakt het slipje en bekijkt het, daarna duwt hij het onder zijn neus en zegt: “Dat dit slipje van een jongere of van een oudere vrouw is weet ik niet, maar van één ding ben ik zeker, ze is niet van deze parochie!”
Simoontje
Simoontje - een perfecte slipjesdate
Een goede slipjesdate eindigt met het dessert maar een perfecte slipjesdate eindigt voor mij met een ontbijt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook