This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Roxy
Roxy - 1 Item
DE BESTE PIJPSTER UIT LEERSUM stelt zich voor: JA HEREN, IK BEN GEK OP SLIKKEN, IN 2010 BEN IK ALS DE BESTE PIJPSTER GEKOZEN REGIO UTRECHT. DAT ZEGT ALVAST GENOEG, WIE MIJN NIET KENT, IK HEB NET MIJN PORNOFILM AF EN STA WEER TOT JULLIE BESCHIKKING. IK LOOP DE HELE DAG ROND IN GEILE LINGERIESETJES. IK wacht ik erop jou heerlijk te verwennen... geile groeten su!!!
Roxy
monddoekje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Margotje
Margotje - wat ik zoek is een boer
Hey hallo! Ik kom dus uit Rotterdam en ik ben al even singel en wat ik zoek is een boer! hihi waarom een boer omdat me het platteland wel heel erg aan trekt. Gewoon lekker met dieren en fruit groente lekker in de wei heerlijk samen rollenbollen lijkt heerlijk om te doen! Weet wel van wanten en van aan pakken ben jij mijn boertje en durf jij deze dame aan? Mail snel wie weet wat we snel allemaal gaan doen in de wei………
Doktor Hans
Doktor Hans - Sonny's
Herinnert u zich de optredens van Sonny’s Inc nog? Aanstaande zaterdag speelt de partyband van Nederland weer bij ons thuis! Wij organiseren een houseparty in Bilthoven voor 50 plussers,STELLEN en DAMES (geen heren alleen!) In de huiselijke kring een gezellige sfeer, een hapje en een drankje. Een zacht matras en een tafel om te masseren, of wat anders, laat je fantasie de vrije loop die avond.........
Venice Dong
Venice Dong - Iedereen heeft een luchtje
Tja, iedereen heeft een natuurlijke lichaamsgeur. En geur vind ik heel belangrijk bij liefde en harde straatseks. Vaak vind ik iemand (extra) aantrekkelijk omdat ik hem (of haar) lekker vindt ruiken. Bij mij hoef je jouw eigen lichaamsgeur en de geur van jouw DONG dus niet te verdoezelen hoor!!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - tornado's
Vrouwen zijn net tornado's,is zijn ze nat en hevig daarna gaan ze weg en nemen je huis en auto mee.
Milo
Milo - magnum
Smachtend haal je hem eruit.je neemt hem tussen je lippen.de witte lading vult je mond,mmmmmmmmm..... zo'n magnum van ola!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook