This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Titanium
Titanium - 1 Item
Ik ben een geil sproeten koppie! Hoi, k vond het wel grappig om eens een stoute naam te verzinnen. Ik ben nu eenmaal geil en ik heb sproetjes op mijn FOEF! Voor nu heb ik het idee dat DIT ook zeker gelukt is. Ik neem aan dat mijn naam verder genoeg zegt. In mijn hoofd zitten echt hele geile fantasieën en ik hoop dat ik hier iemand vind waarmee ik ze kan delen en hopelijk uitvoeren natuurlijk! Bij interesse stuur mij dan gewoon een bericht. Groetjes, PS ik woon in Den Haag, maar kom ook vaak in andere plekken van Nederland doordat ik voor mijn werk veel onderweg ben xxxx geilsproetje
Titanium
lekker slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - in contact met ene Daphne
Dag Snifters! Via deze slipjes site kwam ik in contact met ene Daphne. Ze is een erg mooie getrouwde vrouw van 46, en heeft 1 dochter die het huis net uit is. Ze had op een verhaal gereageerd en zo begon er een spannende mail wisseling. We stuurden elkaar vaak mail met dingen die we geil zouden vinden om te doen en ik deed er altijd een mooie blootfoto van mijn DONG bij en zij stuurden dan vaak een foto terug van haar KRANS.. Maar op een gegeven moment werden de mails steeds geiler (zij stuurde een foto van een STAAFMIXER in haar ANUS!), en bedachten we wat wij met elkaar zouden doen. Tot het op een gegeven moment het er echt van kwam, we spraken een datum af. Erg spannend want ze blijft natuurlijk een vrouw die getrouwd is!
Freddie
Freddie - opgewonden van de meest uiteenlopende zaken
Tja, mensen, zoals ik, raken opgewonden van de meest uiteenlopende zaken. Een ander hoeft dat helemaal niet te begrijpen en er is geen Grote Geest in de hemel die op je neerkijkt als jij lekker aan een gedragen slipje snuffelt. Moet je gewoon helemaal zelf weten. Zolang je niks tegen niemand zijn of haar zin doet is het gewoon jouw ding! Mocht je een vaste relatie krijgen dan zou ik het wel delen met degene aan wie je jouw hart gaat verpanden, gewoon, omdat je het dan misschien wel kunt integreren in je seksleven. Ik heb dat overigens zelf ook gedaan en dat werd direct geaccepteerd!
Boudesteijn
Boudesteijn - Een heerlijk gevoel
Ontspannen uwe plan trekken! Jongens, wat ik heel lekker vindt is het volgende: Je masturbeert zoals je altijd doet. Maar met èèn verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je TAMPERT af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen. Doordat je niet ‘doormasturbeert’ terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen. Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen.!
Henriette
Henriette - de haan uitlaten op muziek !
HEY GEILIE! Je hebt ook vast wel een favoriet nummertje. Zet dat nummer nou gewoon eens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen! lekker toch?
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - wel of niet lesbisch is
Hoi, wie herkent dit nou? Ik kom mensen tegen die er van overtuigd zijn dat zij zelf niet kunnen vertellen wie er wel of niet lesbisch is – zelfs degene die zelf lesbisch zijn. En dan zijn er nog van die mensen die iedereen voor de gek houden – zelfs degenen die denken dat ze het kunnen vertellen. Op het moment dat zij met mijn TAMP in de weer gaan weet ik alitjd wel zeker hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook