This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Venise
Venise - 1 Item
MMMMM, ik zoek nu eerlijk gebruinde mannenlichamen! Geef mij maar de zon en warme weer dan wat me nu hebben... En natuurlijk heerlijk gebruinde mannenlichamen met een HAGELWITTE TAMPERT ! Ik weet niet wat een echte relatie met een man is. Ik heb altijd van dag tot dag geleefd, lekker uitgaan, daten. Maar mijn ankers uitslaan en huisje boompje beestje beginnen? Geen denken aan! Dus heb jij een lekkere BLANKE SABEL? Contact me dan eens lekkere geule smeerlap !
Venise
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Truusje Spetter-Kwak
Truusje Spetter-Kwak - lekker met mezelf spelen
Dag allemaal, Het was gisteren een warme zomerdag en ik sprong op mijn fiets om eens lekker van het weer te genieten. Ik woon in een bosrijke omgeving en de wind speelde met mijn schaamhaar. Ik reed op de fiets tussen al de hoge bomen door. In de verte zag ik een bankje en besloot daar even uit te rusten. Na een half uurtje liep ik een stukje het bos in. Het was stil en de blaadjes aan de bomen bewogen door de wind. Ongemerkt liep ik verder het bos in, op zoek naar een plaatsje om lekker met mezelf te spelen!
Annelies Kakra
Annelies Kakra - oude paus
De oude paus heeft last van een infectie aan de urinewegen. Zou de beste man dan toch nog aan het kruis sterven?
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - je TAMP ook eens gewoon lekker in een pot glijmiddel
Zelfbevrediging ! Doe net als ik je TAMP ook eens gewoon lekker in een pot glijmiddel ! Ga op je buik liggen. Pak wat glijmiddel/masage olie/bodymilk en doe daar "veel" van op je hand. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel. Nu beweeg jij je TAMPERT gewoon lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn!
Joke Cooke
Joke Cooke - Nieuwe uitspraak van Johan Cruyff
Nieuwe uitspraak van Johan Cruyff: “Elk voorjaar heb z’n najaar.”
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - een lesbisch meisje
Er komen bij mij altijd een hoop emoties los als ik weer eens een lesbisch meisje voor het eerst penetreer! Of het nu de eerste keer is of de eerste keer dat ik seks met een andere lesbische vrouw heb, nerveus zijn is heel normaal. Er zijn zoveel culturele “hypes” over “je eerste keer” en “het verliezen van haar lesbische maagdelijkheid”. Eén ding is waar, je vergeet je eerste keer met zo een geile lesbo nooit meer! mmmmmmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook