This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Venus
Venus - 1 Item
hey leuke vrouwen en meiden van usedslipjes.com! ik en mijn vriend zijn al een flinke tijd bij elkaar en zijn nu toe aan wat uitbreiding in ons seksleven ik ben er al lange tijd achter dat ik bisexuele gevoelens heb richting aantrekkelijke vrouwen ik heb dan ook al een aantal keer ervaring opgedaan en dat bevalt mij erg goed ben altijd eerlijk geweest hierover tegen mijn mannetje zoals elke man verteld hij me dat het een droom zou zijn mij te zien met een andere vrouw maar aandringen heeft ie nooit gedaan vandaar dat ik het nu tijd vind hem erbij te betrekken.! denk niet dat wij gelijk een seks date zoek met de eerste beste wat zoeken wij.. een goed verzorgde vrouw.meid t liefst uit de regio een leuke spontaane meid.vrouw niet ouder dan 35aub het liefst geen stellen tenzij beide erg aantrekkelijk zijn net als wij geen fakers..!! geen mannen doe dus ook geen moeite..!!! ben jij diegene die wij zoeken stuur ons dan een berichtje met je email erin dan voegen wij je toe of voeg ons toe tot snel groetjes xxx
Venus
lekker bipsje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - in plaats van neuken met John de Pol
Communicatie. Stel je gaat vanavond, in plaats van neuken met John de Pol, ergens een gedragen slipje ophalen. Vraag haar dan ook eens wat ze wil. Vraag haar of wat je doet goed aanvoelt. Vertel haar waar jij aangeraakt wilt worden. Communicatie is de sleutel voor een goede seksuele relatie. Als ze iets doet wat je lekker vindt, kreun of spin dan om haar te laten weten dat het goed aanvoelt! Succes alvast.
Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - inlegkruisjes vanwege afscheiding
Hoi, Ik draag sinds kort ook dagelijks inlegkruisjes vanwege afscheiding, maar dan wel van katoen!! Het is dan gewoon alsof je een dikke onderbroek aan hebt. Het broeit tenminste niet zo en dat scheelt een stuk in de jeuk. Ik heb het gekocht bij KRUIDJE-ROER-ME-NIET bij ene AD! Het scheelt uiteindelijk ook een stuk in de kosten, want je kunt ze gewoon in de wasmachine gooien. Wel eerst even weken in een emmer met deksel voordat je gaat wassen want anders ruiken alle kleren van de hele familie naar mijn FOEF! Bijkomend voordeel: veel beter voor het milieu, want je verkleint de plastic afvalberg aanzienlijk! Hoop dat iemand hier iets aan heeft.
Ans Overrijp
Ans Overrijp - op het werk in een GLIJHUIS
Ik ben nog op het werk in een GLIJHUIS, maar merk dat ik al behoorlijk geil ben als opeens mijn telefoon piept; een sms’je. Als ik het berichtje open zie ik een foto van jou. Van je glad geschoren TAMP om precies te zijn. Je hebt erbij getypt: ‘Geile TAMP, zoekt nat kutje’. Ik lach hardop en merk dat mijn slipje nat wordt. Even twijfel ik, maar dan loop ik snel naar het toilet. Ik ga zo op de wc zitten dat ik een foto kan maken van mijn glad geschoren kutje en stuur de foto naar jou. Al snel krijg ik een reactie: een foto van je twinkelde oogjes en de tekst dat je haast niet kan wachten. Ik ben nu zo geil dat ik met mijn vinger even langs mijn klitje voel. Eerst over mijn slipje heen, maar die is al zo nat geworden dat ik besluit om deze uit te trekken. Ik kan niet stoppen met spelen en al snel voel ik een heerlijk orgasme opkomen. Het liefst zou ik het uit willen gillen, maar dat kan nu helaas niet. Even blijf ik zitten om bij te komen, dan loop ik snel naar het fonteintje en was ik mijn handen……..Nog maar één klant en dan kom ik naar je toe!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - Mijn man en ik zijn swingers
Mijn man en ik zijn swingers. We doen regelmatig aan partnerruil, maar dat jaren 70 woord gebruikt niemand meer in ons wereldje. De eerste 15 jaar van ons huwelijk waren we monogaam, het kwam niet in ons op dat dit anders zou kunnen. De behoefte was er niet, de tijd evenmin. Maar toen onze kinderen ouder werden, begon het in mijn broekje weer te kriebelen. Ons seksleven was nog altijd goed, maar we wilden wel weer eens iets nieuws, iets spannends meemaken. We zijn allebei open minded en niet jaloers maar we hebben ook geen zin om ieder half jaar te moeten verhuizen. Je weet wel, van die verhuisprojecten waar alles goed geregeld is totdat de nota komt! Daarom zijn we naar een parenclub van BOUDESTEIJN gegaan. Puur om te kijken, maar we voelden we ons meteen op onze plek. Nog leuker bleken we het swingen thuis te vinden, met stellen die we ontmoeten via USEDSLIPJES.COM We mailen wat, kletsen via de webcam. En als het lijkt te klikken draait het uit op een spannende date!
Berend Berendsen
Berend Berendsen - omdat ik te lui ben!
Gisteravond wilde mijn vrouw mij het huis uittrappen omdat ik te lui ben! Dus ik heb haar direct gevraagd of zij dan wel even mijn koffers wil inpakken en de deur open wil doen…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook