This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zeppos
Zeppos - 1 Item
Pssst, Kom jij ook douchen?? Ik ben echt gek op douchen!! Heerlijk die hete straal op mijn blote BORSTEN en al het sop druipt zo over mijn hele lichaam naar mijn FOEFJE toe hmmm...... Nu is er niets mis met alleen douchen dat kan zeker heerlijk zijn, maar het is duizend maal beter als er iemand bij is die mijn lichaam eens goed kan insmeren. Dankzij USEDSLIPJES.COM heb ik al verschillende mannen bij mij thuis gehad die mij kwamen helpen. Toch ben ik nog steeds op zoek naar de man die mij zo goed kan insoppen dat ik zelf ook echt zin krijg om te gaan soppen ;-) Wie weet ben jij de volgende hier onder de douche! Heb jij nog geen profiel, tja maak er eentje zou ik zeggen en zoek mij op lol. Het is een zoektocht die met een beloning eindigt als je begrijpt wat ik bedoel................Hopelijk tot snel! Ps. ik heb geen parkeerplaats voor vrachtwagens……….
Zeppos
lekker slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - alleen nog maar naar PARENCLUBS
Mijn man Boudesteijn en ik hebben ook weleens seks met andere stellen. Die ontmoetten we dan via een swingerswebsite, en die bleven dan ook nog eens een tijdje bij ons wonen en slapen! Maar vorig jaar liep een avondje met goede vrienden uit de hand, nu gaan we alleen nog maar naar PARENCLUBS!
Caitlin Ferguson
Caitlin Ferguson - NATTE FOEF...!
Stel: In een druk winkelcentrum, op het middenplein, blinddoek je mij.. Ik mag niets bij jou doen. Je trekt langzaam al mijn kleren uit... Dan voel ik dat ik ergens tegenaan wordt gezet... Mijn armen worden vastgebonden, mijn benen ook, en mijn nek ook. Ik kan me bijna niet meer bewegen.. Ik hoor alle mensen om mij heen, het geroezemoes wordt zachter, ze fluisteren nu.. Ik voel me behoorlijk opgelaten, zie niets maar hoor alles. Jee, daar sta ik dan, helemaal naakt, iedereen kan het zien, misschien wordt het gefilmd of foto's gemaakt met mobieltjes, en ik kan geen kant uit met mijn NATTE FOEF...!
Van Keulen
Van Keulen - Benen sluiten en openen
Stel jullie eens voor! Je gaat zo op je bed, of op de grond zitten dat je hakken onder je billen zitten. Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon voor het raam aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen. Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaamscontact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen. Het mooiste vind ik altijd om tegen het raam te spuiten als er mensen in de straat hun hond nog uit laten!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - ik wil een kutrekening openen
Komt een vent bij de bank loopt naar de balie en zegt tegen de jonge dame: "ik wil een kutrekening openen bij deze kutbank"! Nou nou kan dat niet wat beschaafder meneer? antwoordt het meisje. Schiet op met die kutrekening bij deze kutbank want ik heb weinig tijd kutwijf zegt die vent op zijn beurt. Meneer dit pik ik niet ik haal de directeur erbij. Komt de directeur erbij: "wat is hier aan de hand"? Die vent weer: "ik heb pas een kuterfenis van 10 miljoen euro gekregen en ik wil een kutrekening openen" Waarop de directeur antwoorde: "en deze teringhoer doet daar moeilijk over"?
Victoria Vuller
Victoria Vuller - witte/ gelige plek in m'n slipje
Hallo iedereen, ik ben heel blij dat ik dit allemaal bij jullie kan vertellen op USEDSLIPJES.COM! En aan jullie kan vragen natuurlijk! Ik heb ook al 4 jaar hier last van ik weet ook niet of het weg hoort te gaan of zo. Maar elke dag heb ik een witte/ gelige plek in m'n slipje en het ruikt muf. Ook als ik dan naar de wc ben geweest dan moet ik mijn slipje weer aan en dan voel je dat het nat is o zo erg vind ik dat. Maar nu voor het eerst heb ik na het plassen dat ik vaker moet afvegen voordat mijn FOEF droog is en dat komt door die afscheiding maar nu is het daaronder een beetje schraal en geïrriteerd ! Misschien van het zo vaak afvegen, dit duurt dan ongeveer een half uur tot een uur en daarna is ie vaak weer normaal. Gister was het met vrijen ook niet lekker het was erg schraal, ook als mijn pooier eraan zit met zijnn hand of als ik afveeg. maar ik vind het een beetje eng. Hebben jullie dit ook wel eens meegemaakt? Of tips voor mij?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook