This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vlinder
Vlinder - 1 Item
Kan jij mij temperen? Hallo lekkere, GEILE STOUTE mannen, ik ben misschien voor sommige een beetje TE jong, maar ik ben wel ontzettend geil en zoek jou voor een nacht vol passie en spanning. Ik heb helaas nog niet zoveel ervaring, maar ik wil graag dat je me alles leert met je lekkere HARDE TAMPERT! ... Ik vind seks gewoon heerlijk en ik word nu al opgewonden, jij ook? Mail je me snel voor een afspraak? Kun je gelijk mijn natte slipje meenemen ! Vrachtwagenchauffeurs zijn hier ook zeker welkom!
Vlinder
mijn Foefje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jerry Can
Jerry Can - vrouw met weinig tieten
Hey, Weten jullie wat leuk is?? tegen een man/vriend van een vrouw met weinig tieten zeggen: jij bent ook een krent? hoezo vragen ze dan? Dan antwoord ik: nou geld zat en niet eens geld om een paar behoorlijke tieten voor je vrouw te kopen!!! Als ik zo/n vrouw alleen zie dan vraag ik gewoon: pssst, waarom draag jij eigenlijk een bh??? Je draagt toch ook geen schoenen als je geen voeten hebt?? Lachen toch??
Bryleigh Raynus
Bryleigh Raynus - Mijne man is thuis, mijne man is thuis
Gerard komt terug uit ziekteverlof. De collega’s vragen uiteraard hoe het gaat. "Wel", zegt Gerard, "voor mij was het een ongelooflijke ervaring." "Hoe kan zo'n zware ingreep en lange revalidatie een ongelooflijke ervaring zijn?" "Wel", zegt Gerard, "nu heb ik pas begrepen hoezeer mijn vrouw van mij houdt. Als de postbode, de beenhouwer of de bakker aanbelden kon ze het niet laten haar vreugde uit te schreeuwen: Mijne man is thuis, mijne man is thuis!"
Jeffrey
Jeffrey - mijn eigen vrouw weer eens in een heuse doggy gedraaid
Hoi! Vannacht mijn eigen vrouw weer eens in een heuse doggy gedraaid en zelden heb ik zo’n fraaie aanblik mogen aanschouwen: Een heerlijk slanke taille met een holle rug, en daaronder een opgestoken prachtige ronde bips met tussen de wijd opengeslagen dijen een kleddernat rose gezwollen poesje en daarboven als een kers op de slagroomtaart haar sterretje… mmmmmmmmmmm
Francis Baswofski
Francis Baswofski - tijdens het swingen
In het begin legden mijn man Boudesteijn en ik tijdens het swingen elkaar nog beperkingen op: dé echte seks deden we alleen met elkaar, nu laten we elkaar volledig vrij. Hij zit immers niet meer in de advocatuur. Als bestuurder van de slipjesclub houdt hij zich nog wel met bestuursrecht bezig maar hij zit niet meer in de zakelijke markt. Wel blijven we altijd bij elkaar en spelen open kaart. Als één van ons het niet leuk meer vindt, zeggen we dat, en is het direct over en uit. We hebben vanaf het begin nóg een belangrijke regel: we doen het nooit meer met goede vrienden. Daar kunnen alleen maar problemen van komen, meenden we instinctief.
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - Hier nog een wereld tip
Allo Allo! Hier nog een wereld tip! bij toeval ontdekt overigens! .Had al jaren last van hevige afscheiding, alles al geprobeerd zelfs Dokter Hans kwam er niet meer uit. Dagelijks vaginale douche met lauw water werkte nog het beste. Sinds een maand slik ik van minimaal 2 verschillende mannen sperma! Wat denken jullie wat??? Als sneeuw voor de zon is de afscheiding verdwenen ik weet echt niet wat me overkomt super gewoon!! Hopelijk kan ik iemand anders hiermee geholpen hebben. Ben benieuwd naar evt. reacties.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook