This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vlokkie
Vlokkie - 1 Item
Tja, Ik zal het maar eerlijk zeggen want je komt er toch wel achter! Ook ik houd zoveel van je harde TAMP in mijn kleine mondje! Ik wil je zuigen en likken. Ik hou wel van harde TAMPERTS lekker in mijn mondje, kontje of natte kutje. En ik heb heerlijke tieten en daar mag jij ook wel van genieten. Ben jij ook zo lekker geil en vind je het wel wat? Mail mij dan en maak me heerlijk nat……. dikke kus alvast……
Vlokkie
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anna Nas
Anna Nas - eerste bezoek aan een naaktstrand
Hoihoi, Ben nu een tijdje aan t lezen geweest op usedslipjes.com en wil voor mijn eerste bezoek aan een naaktstrand gaan! Nu vind ik het mss wat moeilijk om alleen te gaan/daar te zijn. Is contact leggen makkelijk daar of zijn er mss mensen met wie ik mee zou mogen? Hoop op jullie tips!
Abe Fielding
Abe Fielding - klachten over het gedrag van de amateurprostituée’s
Jongens! het regende bij de gemeente Bilthoven klachten over het gedrag van de amateurprostituée’s, heren homo's en de heterostelletjes inclusief de loslopende rukkers! Paardrijders konden niet meer langs de plas rijden zonder weer een stijve TAMPERT te zien. Of een heer die zich stond of lag af te trekken. Onze zuiderburen wisten de het ook te vinden vooral een heer die zijn vriendin bijna prostitueerde aan alles dat lang kwam met een worstje!
Malon
Malon - raadsel
Vraagje: Er springen een Turk, een Rus en een Belg uit een vliegtuig. Wie was er het eerst op aarde? Adam.
Caitlin Ann Pietersen
Caitlin Ann Pietersen - last gehad van vaginale afscheiding
Dag allemaal! Ik heb een hele tijd last gehad van vaginale afscheiding. Het was vaak wit maar soms dik gelig met een rare geur en vreselijke jeuk. Soms stond ik op de parkeerplaats wel een kwartier in mijn kruis te stompen! Na meerder4e malen naar de dokter te zijn geweest bleek het een verhoogde productie van een bacterie die in het lichaam van iedere man en vrouw voorkomt. Maar als de zuurgraad in de vagina in onbalans raakt door bv. menstruatie of wisseling in temperaturen dan krijg je een verhoogde produktie van afscheiding. Ook vuile handen aan je vagina activeert het. Dokter Hans heeft mij geadviseerd dan om de zuurbalans weer in evenwicht te brengen met wat citroensap of natuurazijn in wat water en daarmee de vagina afspoelen dit herhalen een week lang. Als het toch niet weggaat dan moet je een vaginale creme krijgen die je een week lang met een applicator moet inbrengen in je FOEF! Ps. Je hoeft je niet te schamen het is normaal hoor! Succes ermee…..
Milo
Milo - komt ongevraagd naakt op me liggen
Dag allemaal! Na een saunaronde lig ik wat uit te rusten in de rustruimte van mijn vrind Boudesteijn! Een DVP schenkt terug alle aandacht aan me. Ze komt naar me toe en komt ongevraagd naakt op me liggen. Ze begint direct te zoenen en te tongzoenen zoals ik dat van haar gewend was. Uiteraard krijg ik direct een stijve TAMPERT. Ik ben ook maar een mens (van vlees en bloed). We doen innig en zijn zo lief voor mekaar. Ze kruipt weer naar lagere oorden en begint me weer te pijpen. Op dit moment had ik sterker moeten zijn. Ik had haar niet mogen laten beginnen met pijpen in de natte ruimte. De seks van vorige keer kwam weer als een film door mijn hoofd en het gevolg van deze verbluffende pre sales was natuurlijk dat ik weer met haar naar kamer ging. Ze stelde zelf een benedenkamer voor, op het verdiep van het wellnessgedeelte. Ik zei haar dat ik die afwerkkamertjes niet wil. Dan zijn we naar boven gegaan. Een grote mooie kamer met douche, ik zeg O.K!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook