This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zigby
Zigby - 1 Item
Een verzorgd uiterlijk is voor mij erg belangrijk! Hi there, ik ben opzoek naar een fris, hygiënisch romantische MAN met humor. Een verzorgd uiterlijk en een fris geschoren DONG zijn voor mij erg belangrijk. Om een lang verhaal kort en nog spannend te houden.... Spreekt mijn profiel EN FOEF jou aan, dan zie ik graag je reactie tegemoet. Je kan me ook vinden onder de naam Slettie in een GLIJHUIS! !
Zigby
LEKKER BIPJSE
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carlos
Carlos - spermabank
Jongens, dit is het einde van mijn bijdrage aan de spermabank… Ik trek het gewoon niet meer.
Joyce van Geffens
Joyce van Geffens - met je vinger de buitenkant van mijn kutje
Stel: Ik ben met je aan het praten. we blijven die avond bij je slapen. Mijn vriend is vast naar bed en wij roken nog even een sigaretje buiten. Terwijl we praten voel ik jouw hand op mijn been. Eigenlijk weet ik dat ik er iets van moet zeggen, je bent immers zijn beste vriend. Maar terwijl je zachtjes mijn been masseert merk ik dat ik het te lekker vind om te stoppen. Zachtjes glijd je hand naar boven tot je mijn slipje bereikt. Ik kijk je aan en zie dat je net als ik geil bent. zachtjes duw je mijn slipje aan de kant en streelt met je vinger de buitenkant van mijn kutje………mmmmmmm
Jemma Smith
Jemma Smith - afscheiding bij inlegkruisjes
Extra afscheiding bij inlegkruisjes is niet helemaal een fabeltje. Door inlegkruisjes sluit je de boel een beetje af waardoor het kan gaan broeien en de zuurgraad verstoort. Ligt ook aan het type inlegkruisje, hoe strak je kleding zit etc, maar het blijft synthetische shit. Minder zuurstof, meer wrijving en meer warmte=gunstiger klimaat voor gisten en bepaalde bacterien die extra afscheiding kunnen veroorzaken. ZOu er dus een beetje opletten, iig niet elke dag de hele dag ofzo.
Maaike
Maaike - corresponderen met een leuk stel
Hallo swingers ik ben Maaike en ik ben gehuwd met Loek. Wij zijn de gelukkige ouders van drie kindjes en dat vinden we wel genoeg. Voor ons trouwen hadden we al een heel leuk leven, maar dat was toch wat geiler als nu. Nu we eenmaal uit de luiers zijn en de kindjes allebei in de opvang zijn kunnen we ons weer toeleggen op wat ons voor het huwelijk zo bijzonder leek. Ons sexleven! We willen beginnen met te corresponderen met een leuk stel of meisje, als dat klikt willen we graag sexen met 14 of 13 ANDERE SWINGERS maar dan alleen in de weekenden als de jongens bij Opa en Oma zijn. Doei wij horen graag wat.!
Mink Vos
Mink Vos - lekker strak gummetje
Jo! eergisteren bezocht ik - na vele maanden – Boudesteijn weer eens. Gezellig als vanouds, de Duitse en Nederlandse WK-vlaggetjes waren ook al opgehangen, zelfs een oranjevlag met Nederlandse leeuw in de tuin! Eerst een uurtje met de Poolse Spirma, altijd een van mijn grote favorieten bij Boudesteijn (wat is die vrouw een schoonheid, ik verbaas me er altijd weer over), maar over haar schreef ik al eens eerder op dit forum. Daarna een halfuurtje met ene ANNA GUM! Echt een hele knappe meid: prachtig slank figuur, mooie volle zachte borsten, ravenzwart haar en indringende ogen en een lekker strak gummetje! Ze was echter wel wat humeurig, omdat ze net aan de gokkast nogal wat had verloren. Op de kamer had ze dan ook wat moeite om op gang te komen, haar borsten waren nogal gevoelig en haar kutje was ook nog eens erg droog. Kussen was wel OK. Na enkele standjes te hebben uitgeprobeerd ben ik wel fijn klaargekomen, terwijl ze bovenop mij zat!! Al met al vond ik toch dat ANNA GUM wat te weinig enthousiasme aan de dag legde. Daarbij moet ik zeggen dat ik bij Boudesteijn de lat altijd erg hoog leg, omdat het gemiddelde niveau van de dames, zowel qua uiterlijk als qua service, er nu eenmaal hoger is dan in diverse andere sexgarages!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook