This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zarbo
Zarbo - 1 Item
Hallo hitsige TAMPERTJES!!! Na mijn heerlijke jaren met mijn partner die helaas te jong is overleden. Heb ik weer zin in wat liefde genegenheid en seks. Ik ben altijd een seksueel heel actieve vrouw geweest en dat mis ik ook heel erg op het moment. Daarom deze stap op zoek naar dat stuk wat ik mis. Ik ben inmiddels een beetje klaar met ‘solosex’ met mijn STAAFMIXERT! Ik zoek nu een seksueel heel actieve, zeer potente man! Liefst toch wel zeker vier keer in een week willen genieten van een heerlijk samenzijn……Ps. ik vind het lekker als jouw zak geschoren is!!!!
Zarbo
leren slijpje zonder kruis!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - een blow job
HEY HOPPEMA! Het tongzoenen bij de 2e DVP was gisteravond helaas niet zo lekker bij de eerste sessie. Top tongzoenen met andere woorden. Tijdens de tweede sessie had deze amateurprostituée het moeilijk met het tongzoenen, ik schrijf Jammer!@ Het was weliswaar wel tongzoenen maar je gaat vergelijken. Het tongen gebeurde nu echter wat oppervlakkiger. Heerlijk met gesloten mond met gevoel tongen was nu zo goed als uitgesloten. Bij de eerste sessie kreeg ik trouwens ook een blow job die ik moet quoteren met 9/10. Tijdens de tweede sessie nog maar 8/10 maar het verschil zat 'm vooral in de duur. Ze heeft me niet lang gepijpt en nadien maakte ze zich er gemakkelijk vanaf door meer met de hand aan uw barre te dzjarren, jammer weer!
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - zijn puddingbuks in haar leegspuiten
Een vrouw die het besluit neemt om achter het raam te gaan staan is per definitie vanaf dat moment publiekelijk bezit! Wie het gevoel heeft niet bij een dame naar binnen te kunnen omdat ze "geclaimd" zou zijn door een andere wandelaar of haar pooiert heeft niets van deze business begrepen. Iedereen die voldoende betaalt mag van haar diensten gebruik maken en zijn puddingbuks in haar leegspuiten! Of het nu Jantje, Pietje of Karel is, of ikzelf natuurlijk!
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - one night stand
Hoi mijn goede vriendin AGAATH is verslaafd en deze site en ik hoor niets anders dan het ene spannende verhaal over afspraakjes na het andere.Ik wil het nu wel eens met eigen ogen zien en meemaken of al die ophef het waard is.Nou wat ik zoek. tja. gewoon ik wil ook wel eens een one night stand. Of misschien zelfs wel een leuk en lief vast bed vriendje.Tuurlijk ga ik stappen maar daar ontmoet ik alleen maar aangeschoten dronken stijf van de drugs staande mannen niet echt mijn ding. Ik hou ook wel van een drankje en een sigaretje maar met mate. Het lijkt mij prettig om een eerste ontmoeting in een swingerscafé!
Misaki Toi
Misaki Toi - Missverkiezingen
Een vrouw zegt tegen haar man dat ze snel wil afvallen. De man zegt: "Dan moet je je nu inschrijven voor de Missverkiezingen." Zegt de vrouw: "Waar slaat dat nou weer op?!" "Nou," zegt de man, "dan val je zeker als eerste af."
Delmira
Delmira - harige TAMPERT
Bah sauna vind ik een van de vieste dingen die er zijn! Ondanks ik mijn figuur goed mee heb zal je mij er niet vinden! Dat geplak al die mensen die naar elkaar zitten te loeren of vetrollen zitten te tellen... De warmte voelen van een harige TAMPERT die naast je komt zitten... Oké ik stop al …………………….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook