This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ans Sjovis
Ans Sjovis - 1 Item
hallo, ik ben een Annegien en zou graag een keer een trio willen hebben ik heb dit nog nooit gedaan. de leeftijd van het stel maakt voor mij helemaal niks uit. ik val op alle leeftijden dus ben je 50+ geen probleem. Ik zet mijjn nummer en details in mijn gedragen slipje, dus kop hem snel......Annegien
Ans Sjovis
slippie
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - mijn vrouw wil zich niet kaalscheren
Hoi tamperts! Het kaal zijn van de vagina van mijn vrouw vind ik dus veel mooier en opwinnender en lekkerder tijdens de sex. Maar mijn vrouw wil zich niet kaalscheren!! maar als we sex hebben klaagt ze altijd dat het pijn doet omdat er dan weer een haartje meegaat of alles weer in de knup zit. Zelf ben ik wel nieuwgierig hoe het er uit ziet dan als de vrouw kaal is van onder. Zelf gaan ik daarom ook lekker naar de sauna maar mijn vrouw gaat liever niet.mee omdat iedereen dan naar haar vagina zit te staren. Voorheen gingen wij wel samen naar sauna in Wapserveen maar die is helaas dicht!
Erik
Erik - qua looks had ik er eerlijk gezegd iets meer van verwacht
Tja, qua vriendelijkheid is dit slipjesmeisje best O.K. hoor, maar qua looks had ik er eerlijk gezegd iets meer van verwacht. Ben toch maar bij haar gaan zitten en heb samen met haar ontbeten en met haar over de voor haar afgelopen turbulente periode gesproken. Ik drong waarschijnlijk iets te ver tot haar psyche door, want plots kreeg ze het erg moeilijk. Heb ik weer! Ik heb haar dus maar even met rust gelaten en verder niet op mijn eerste kamergang bij haar aangedrongen. Zij trok zich een paar uurtjes terug achter de gokkast. Een medebeer heeft er de hele middag naast gestaan in de hoop wel te scoren, maar ze was onvermurwbaar. Dit ongenaakbare maakte haar ook op een bepaalde manier wel extra aantrekkelijk. Op een bepaalde manier onbereikbaar en dan plots een GFE!
AD
AD - Orgasmus
Het vliegt en het komt klaar? ......... Een orgasmus.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - Paydate
Ik zoek een leuke vrouw voor een lekkere paydate. Diverse mogelijkheden. Let op een date is altijd safe, doe geen extreme dingen en ontvang in Blaricum. Ik stel het op prijs als u blijft eten. U hebt de keuze tussen schnitzel of cordon bleu, gebakken aardappelen of frietjes, met salade. (Deze maaltijd kost wel 20,--.)
Anke
Anke - huh?
20,- voor een schnitzel? Ik mag dan wel hopen dat dat een echte Wienerschnitzel is die aan beide kanten over mijn bord hangt..... Ik vind het een hoop geld Fritz!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook