This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zarioe
Zarioe - 1 Item
Hallokes! Ook ik ben sinds kort gescheiden na 21 dagen ben ik weer vrij en ik ga het er flink van nemen. Aangezien ik de laatste jaren sex flink heb moeten missen wil ik dat nu inhalen.Schijnbaar is dit de manier om in contact te komen met een lekkere geile man dus hier is mijn oproep. Kom maar als je je aangesproken voelt, kom langs doe mijn slipje uit en misbruik me alsjeblieft!!!!
Zarioe
mijn gedragen onderbroekje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Claar Comen
Claar Comen - ik menstrueer doorgaans vrij licht
Hallo! ik menstrueer doorgaans vrij licht en ga gewoon naar de sauna. Touwtje van de tampon frummel ik zo in mijn KUTJE naar binnen. Voor de zekerheid neem ik een grotere tampon dan normaal en na elk bad verwissel ik hem. Dan hoef ik me ook geen zorgen te maken. Soms neem ik ook een grote STAAFMIXER mee……mmmmmmmmmmmm
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - mooie jonge en frisse DVP
Vergeet niet dat voor een beetje geld voor een gedragen slipje vaak al snel veel principes overboord worden gegooid! Zo ken ik een mooie jonge en frisse DVP die erg hygiënisch is. Ze wordt vaak bezocht door een man die je op z'n best zou kunnen omschrijven als vies, oud, lelijk en stinkt een uur in de wind....echter ook stinkend rijk of althans dat was hij ooit voordat hij deze Dame Van Plezier ging bezoeken. DVP in kwestie zal in real life natuurlijk nooit geen contact aanknopen met deze vieze man maar ja.....hij betaalt zo lekker veel geld....dus...verdraagt ze de man en de bijbehorende stank maar een paar uur per week.....ze wordt er immers zelf financieel flink beter van! Ik ben ervan overtuigd dat iedere DVP over te halen is als je maar genoeg geld meeneemt.....hoe noemden ze dat ook al weer....Geldgeil.......?
Hans Klok
Hans Klok - lekker gedragen slipje gehaald
Dag allemaal! Ik heb zojuist een lekker gedragen slipje gehaald. Nadien zou blijken dat ze maar € 75 vraagt voor een uurtje ruige straatsex! Dat was het zeker waard. Ondanks het feit dat ze zichzelf alweer had aangekleed toen ik terug kwam van onder de douche. Even mijn DONG proper wassen, dacht ik, dan kan ze toch weer lekker sabbelen op een propere TAMP! Dat i's natuurlijk een tweede fout, naast dat vele handwerk deze keer. Je kan dan wel graag snel van kamer gaan na een orgasme maar als er nog 25 minuten resten, kleed je je natuurlijk nog niet aan. Het voordeel hiervan was dan weer wel dat ze haar haar los had gedaan, wat toch mooier is dan samengebonden in een lange staart. Meestal vraag ik ook om het haar niet vast te binden maar met haar tot bijna op de poep kan het niet anders dan vervelend zijn tijdens het pijpen en als ze tijdens het pijpen steeds met hun haar moeten bezig zijn, komt dat de blow job op zich niet ten goede! De laatste twintig minuten waren dus eerder flauwtjes, temeer ik niet kamer om te babbelen en ondertussen mekaar af en toe eens te strelen en een kusje te geven…………………….
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - Wat is nou een swinger?
Tja, Wat is nou een swinger? Wat doen swingers precies? Hoe is de 'Lifestyle' ontstaan? Het woordenboek definieert een swinger als iemand die swingt, een levendig persoon die midden in het leven staat en op een vrije manier over seks denkt en seks heeft. Al die definities over swingers zijn leuk, maar ik ga uit van de laatstgenoemde: mensen die op een vrije manier over seks denken en seks hebben, net zoals ik dus!
Beth Willemse
Beth Willemse - wijze woorden
Hey PLAYER! Ook kale mensen vliegen elkaar weleens in de haren……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook