This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Candy
Candy - 1 Item
HEY TAMPERTS!! Ik wil ook eens graag eens ervaren hoe het is om seks te hebben. Tot nu toe heb ik totaal geen ervaring maar ik ben ontzettend geil en weet niet wat ik nog moet doen om mezelf te bevredigen. Dat doe ik namelijk wel, soms wel drie keer per dag. Misschien een oudere man die mij wat kan leren die verder kan kijken? PS: Nee, ik laat me niet “doen” met een zak of doos over mijn hoofd, als je dat wilt vragen, sla me dan maar over, zulke mails heb ik genoeg gehad inmiddels.
Candy
lekker geil slipje./.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - zonder gène zichzelf te betasten
Omdat mijn vrouw, die anders altijd meegaat naar het (naakt)strand graag een middagdutje wilde doen op de camping ging ik alleen naar het strand. Aangezien er wat wind stond verkoos ik om vooraan in de duinen gaan te zonnen. Toen ik er een drie kwartier was stond er plots op korte afstand van mij een oudere man. Hij stapte een paar passen door, en kwam vervolgens weer terug. Als hetero vond ik het wel gek bekeken te worden door een andere man. Na een 5-tal minuutjes begon hij ook nog eens zonder gène zichzelf te betasten. Ik bekeek het schouwspel en kon een glimlach moeilijk onderdrukken. Kennelijk beschouwde hij dat als een teken dat ik het wel leuk vond en begon vervolgens ook nog eens te masturberen! Hij probeerde zich ook in zo een positie te zetten dat hij zicht had op mijn mannelijkheid. Een 20-tal minuten later was hij dan toch weg om vervolgens na een 10-tal minuten weer terug te keren met de vraag of hij ook even aan mij mocht zitten……
Queeny Jones
Queeny Jones - dagje welness-
Een goede vriendin en ik zijn van de week een dagje welness-en. De sauna lijkt leeg dus wij er in. Er zit een man in, jaar of 30. Oh, ok, maakt niet. Wij er bij. Af en toe kijk je toch onvermijdelijk naar elkaar. Toen wij naar binnen gingen had hij een penis in normale stand. Naar verloop van tijd zie ik dat zijn vel naar achter is geschoven en z'n eikel bloot is komen te staan en z'n penis is bijna stijf geworden... We laten ons niet afschriken of wegjagen. Maar toch, had ik er iets van moeten zeggen, tegen hem, tegen de receptie?
Dildo
Dildo - ook de wip is goed
HEY GUYS! Vorige week donderdag met dit mooie meisje nog een uurtje op de kamer geweest! Ik schrijf: goeie tot zeer goed uurtje was dat waarbij ze van te voren aangaf wat haar mogelijkheden en onmogelijkheden waren! Ze deed bijv. niet aan tongzoenen maar gaande weg het geile spel kreeg ik toch meer dan dat ze beloofde! Kan niet zeggen vol diep tongzoenen maar wel lekker nat en zwoel zoenen waarbij we elkaars tongen lekker hebben laten stoeien! Pijpen is van een goed tot zeer goed niveau lekker nat, gevoelvol en gevarieerd en ook de wip is goed met haar waarbij ze je extra probeert op te geilen met dirty talk. Ze laat zich lekker likken dus kan er zelf ook van genieten, kortom ik heb me een uurtje goed met haar vermaakt en ga ook zeker op herhaling zodat ik niet het recht in eigen hand hoef te nemen! Groetjes weer!
Bathilda
Bathilda - erotische datingsite
Natteswingers is dé erotische datingsite voor hoger opgeleiden. Door onze doelgroepbenadering heb je sneller een klik, waardoor de kans op succesvol contact toeneemt! Dat doen we in een omgeving waarin we ons willen onderscheiden met uitstraling, niveau, integriteit, discretie en aantrekkelijke voorwaarden. Wij zijn geheel onafhankelijk en dus niet gelieerd aan andere datingsites!
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - laat je onderbroek aan
Hey Hoppema! Doe je kleren maar uit maar laat je onderbroek aan! Maak je DONG nu bikkelhard en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je DONG, die in je onderbroek zit, drummen. (tikken) Het klaarkomen hierbij kan een tijd in beslag nemen maar het blijft erg heftig!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook