This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zip Guntelaar
Zip Guntelaar - 1 Item
Dag lekkere Geilies!!!! Even kort: ik ben de laatste tijd behoorlijk bi-seksueel en op zoek naar sex met een man. Ik heb ook een vriendin en ik ben dol op haar, maar ik mis een heerlijke TAMP om te kunnen verwennen en te n#uken. Heb jij er eentje die ik wel mag gebruiken? En ben jij schoon en discreet? Reageer dan en ik vertel meer! IK ZIE JE REACTIE GRAAG ZO SPOEDIG MOGELIJK TEGEMOET!
Zip Guntelaar
geil slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milla
Milla - aansluiting te krijgen met andere Swingers
We zijn nu al een week op vakantie maar het is ons nog steeds niet gelukt aansluiting te krijgen met andere Swingers. Mijn man Rob had me er al voor gewaarschuwd dat als je in het voorseizoen boekt, je toch meestal tussen de grijze golf zit, maar ik was weer eens eigenwijs en vond het wel voordelig om in deze periode te gaan. We zitten in een heerlijk hotel, in een warm land, daar is echt niks mis mee maar we vinden het wel erg saai tussen al die oudjes. Ik word voortdurend door oude mannetjes, die m'n opa zouden kunnen zijn, geil aangestaard. Dus misschien laat ik me deze week toch nog even volspuiten door een oude kerel terwijl Rob toekijkt………..
Rob Flesh
Rob Flesh - wat ik erg geil vind
Wat ik nou erg geil vind is, dat als mijn vriendin nieuwe lingerie heeft! Als ik dan ook nog eens zie dat ze nat wordt dan begin ik haar al door de stof heen ga likken! We zijn dan allebei niet meer te houden
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - tip
Wat bij mij heel erg heeft geholpen is zo'n vaginale douche. Het deed bij mij zo'n pijn zelfs als ik liep deed het al zeer en de afscheiding was ook zo erg dat het helemaal vastplakte waardoor het ook weer ging irriteren en waardoor ik weer ging krabben en de jeuk en pijn erger werd. Het kwam heel ineens opzetten. Ik wilde niet naar de dokter, dus heb ik die vaginale douche van de kruidvat geprobeerd (van lactacyd kon ik wel de vloeistof vinden, maar niet de bijbehorende douche). de afscheiding werd de zelfde dag aanzienlijk (de helft zeker) minder en na 48 uur heb ik weer de douche gebruikt. De pijn hielt niet meteen op maar dat kwam waarschijnlijk omdat de huid zichzelf moest herstellen. Nu gebruik ik die douche een keer per weke of wanneer ik merk dat het weer erger wordt. Je hebt ook van die doekjes van lactacyd. Misschien kun je die meenemen in een tas naar je werk of school of whatever en tussendoor even gebruiken?
Dildo
Dildo - lekker strak gummetje
Tja, wederom een gedragen slipje gehaald. Het bewuste meisje was knap en aardig, dus zochten we een achteraf bankje op. Ze bleek Bulgaarse, sprak een beetje Engels, en ontpopte zich al snel als een lieve aanhalige knuffelmeid. Begon lekker diep te zoenen, er kwamen een paar mooie stevige B tietjes onder de handdoek vandaan, hier moest sex van komen! Dat kwam er ook van. Toen de handdoek wegviel bleek de rest van het lichaam ook perfect geschapen, slank middel, natte Foef en een lekker strak gummetje! de handen vol dus! En een verrukkelijk half uurtje genoten van dit botergeile schatje! Zo maak je ze niet vaak mee. Het gebeurt niet vaak dat ik op ιιn dag tweemaal met dezelfde ga, maar deze was zo lekker geweest dat het tweede rondje ook voor haar was. Met deze jongedame heeft BOUDESTEIJN goud in huis gehaald mag ik wel stellen!
Tasjaaa....
Tasjaaa.... - eef mij nu je hand !
Mijn man masturbeert nogal veel In zijn hand, waarmee hij normaal masturbeert, doe hij eerst wat glijmiddel. Met de andere hand pakt hij zijn stijve TAMPERT vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je DONG erin rollen etc. En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise, zegt ie altijd. Ps. . Als hij gaat klaarkomen, dan doet hij het in diezelfde hand. ………………………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook